-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.501
Evet cnm bende başlayacağım artık .. özellikle bel bölgesinden aldım birazda hareket tamamdırAnladım canım neyse rahat zaman geçirmişsin bebeğinle önemli olan o zaten kendine bir düzen oturtursan illa ki kilolar da gidecektir
Ayyyy hiç sorma ya benim kilo direk simit bölgesine gidiyorEvet cnm bende başlayacağım artık .. özellikle bel bölgesinden aldım birazda hareket tamamdır
Geç oldu ama bu akşam balık salata vardı:)
Yaaaa yine mi..Kız ne tesadüf
Bizde de
Canım valla ben yalnız yaşasam hiç yemek yapmam herhalde yani aparatif olur ekmek arası köfte patates makarna bunlar arasında bi döngü yaşarımHerkese merhaba,
Tek başıma yaşıyorum kızlar ve hergün bugün ne yemek yapacağım diye düşünmek bir azap gerçekten.Siz genelde günlük olarak hangi yemekleri yapıyorsunuz özellikle benim gibi yalnız yaşayanları merak ediyorum.
Ya öyle olunca sağlıksız beslenmekten kilo alıyorum amaCanım valla ben yalnız yaşasam hiç yemek yapmam herhalde yani aparatif olur ekmek arası köfte patates makarna bunlar arasında bi döngü yaşarım
Ayyyy evet haklısın cqnım haftalık liste belirleye bilirsin bi de yemekleri 2 günlük yap yeter benceYa öyle olunca sağlıksız beslenmekten kilo alıyorum ama
Sen yine nereye gittinKız ne tesadüf
Bizde de
Aynen yaCanım valla ben yalnız yaşasam hiç yemek yapmam herhalde yani aparatif olur ekmek arası köfte patates makarna bunlar arasında bi döngü yaşarım
Canım ben Haşlanıyor um. Biraz geç pişer.bende ama daha güzel özdeşiyorKızlar dun barbunya ıslatmıstım bugun pisircem de pisirmeden önce biraz kaynatmama gerek var mı. Ve ıslanmış olarak suyunu süzüp buzluğa atsam olr mu
Barbunya ilk defa yapıcam
Normalde bizler kirmizi suyu ciksin atalim diye kaynatiyoruz ama yanlis yapiyoruz cunku o su demir saldigi icin oluyor. Direkt pisirince dHa degerli.Kızlar dun barbunya ıslatmıstım bugun pisircem de pisirmeden önce biraz kaynatmama gerek var mı. Ve ıslanmış olarak suyunu süzüp buzluğa atsam olr mu
Barbunya ilk defa yapıcam
Normalde bizler kirmizi suyu ciksin atalim diye kaynatiyoruz ama yanlis yapiyoruz cunku o su demir saldigi icin oluyor. Direkt pisirince dHa degerli.
Tamamdir teşekkür ederim kızlarCanım ben Haşlanıyor um. Biraz geç pişer.bende ama daha güzel özdeşiyor