Ocağınıza Düştüm 😋

Herkese merhaba,
Tek başıma yaşıyorum kızlar ve hergün bugün ne yemek yapacağım diye düşünmek bir azap gerçekten.Siz genelde günlük olarak hangi yemekleri yapıyorsunuz özellikle benim gibi yalnız yaşayanları merak ediyorum.
Canım valla ben yalnız yaşasam hiç yemek yapmam herhalde yani aparatif olur ekmek arası köfte patates makarna bunlar arasında bi döngü yaşarım😂😂😂😂

Ben bugün yufkalı rulo köfte yaptım, tadı çok güzel oldu çıtır çıtır. Yanında yoğurtla. Ekstra olarak mercimek çorbası ve köz patlıcan salatası yaptım. Patlıcan salatası konserveydi, üzerine bir soğanı yarım ay doğrayıp biraz tuz ve şekerle ovarak suyunu sıkıp ekledim. Gayet güzel oldu, oturup en baştan patlıcanları közlemişim gibi.

Kızlar dun barbunya ıslatmıstım bugun pisircem de pisirmeden önce biraz kaynatmama gerek var mı. Ve ıslanmış olarak suyunu süzüp buzluğa atsam olr mu
Barbunya ilk defa yapıcam

Kızlar dun barbunya ıslatmıstım bugun pisircem de pisirmeden önce biraz kaynatmama gerek var mı. Ve ıslanmış olarak suyunu süzüp buzluğa atsam olr mu
Barbunya ilk defa yapıcam
Normalde bizler kirmizi suyu ciksin atalim diye kaynatiyoruz ama yanlis yapiyoruz cunku o su demir saldigi icin oluyor. Direkt pisirince dHa degerli.

X