Ocağınıza Düştüm 😋

Eğer iç harcı biraz suluysa öyle oluyor.. geçen benim kalem boreklerimde patladı içi tam yağlı peynirdi sağdan soldan hep yağa çıktı patladı....
En kötüsü de yağ yandı simsiyah oldu benm :KK43:( evet iç suluydu domates filan vardı... neyse bakalım bu kalanlari ayni sekılde fırına atiyim kuru muru yicez artık:))) buarada 2 tane yufkayi sardıklarım cok daha iyi olmuştı ve patlamadı. Tek kat olanlar patladi hep. Bida yaparsam 2 yufkayi saricam

Eşim akşam yine açıktı. Sucuk pişirmiş.soģan domates nar ekşili piyaz yapmış.çocuklarda salam lı ekmek yediler.ben bişe yemedim.boğazım hala acıyo😕
Çok gecmis olsun canım ben nezle grip boğaz agrısı hissettiğim zaman 2-3 dis sarımsağı soyar kücük kücük dograr hap gibi suyla yutarim sabaha düzelir😊

En kötüsü de yağ yandı simsiyah oldu benm :KK43:( evet iç suluydu domates filan vardı... neyse bakalım bu kalanlari ayni sekılde fırına atiyim kuru muru yicez artık:))) buarada 2 tane yufkayi sardıklarım cok daha iyi olmuştı ve patlamadı. Tek kat olanlar patladi hep. Bida yaparsam 2 yufkayi saricam
Domatesi bezle sıkıp iç harca öyle koymani tavsiye ederim. Fırına attığın zamanda da yanına 1 kase su köy o kadar sert olmuyorlar ya da hepsini topla üstüne börek harcı dok öyle firinla

Perşembe günü misafirim gelecek.. ikramlık için değişik güzel ve en önemlisi kolay bir salata tarifiniz var mı:) kuskus salatası düşündüm ama eminde olamadım..
Makarna salatası,,, Rus salatası ve patates salatası olabilir,,,, ayrıca kuskus salatası da çok güzel oluyor gerçekten😋😋😋

Makarna salatası,,, Rus salatası ve patates salatası olabilir,,,, ayrıca kuskus salatası da çok güzel oluyor gerçekten😋😋😋
Böreğim patatesli olacak o yüzden eledim onu makarnada ağır mı olur acaba akşam çaya gelecekler.. kuskus şıkda duruyor serviste:)) yapayım gitsin😂

Akşamada tavuk suyu çorba. . Hastalık bize de geldi eşim sağolsun.. bebeğimin de burnu akıyor inşallah hemen atlatırız.

X