- 12 Haziran 2019
- 17.556
- 106.464
- 36
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.481
Doğumdan sonra ki ilk bakış yok muBüyüttüm teyzesi 1800 yaptımhazırlıklar doğum korkuları falan derken genel düşüncem hep bebek oldu. Artık formu açınca da ilk işim kim nasıl doğurmuş, neler almış falan bakmak oluyor
Sen ne yapıyorsun prensesler nasıl
Ooo nerelerdesin sen ya. Arizona ya ugramiyorsun artıkBugün uskumru tava
Salata
Fırsat bulamiyom bu aralar etiketlendigimi görünce yazıp cikayim dedim ne var ne yok ortam nasillOoo nerelerdesin sen ya. Arizona ya ugramiyorsun artık
Okullar açıldı hava değişimi çok normal canım bünyeleri de zayıf şimdiki bebelerin önceki gibi toprakla falan oynamak yok, sağlıklı beslenmek yok ki bağışıklık olsunHiç düşünme canım stres yapma
Doğumun. Nasıl olucak,,, evet ya herkeste salgın var
O anları hayal edince ağlıyorum canım ya gerçeği ne kadar güzeldir Allah bilirDoğumdan sonra ki ilk bakış yok mu
Teşekkür ederimm canım ❤❤Ayyyy yanına da ekşili su yappp ohhhh missss afiyet oldunnn
Gel de gör bananeFırsat bulamiyom bu aralar etiketlendigimi görünce yazıp cikayim dedim ne var ne yok ortam nasill
Ay dur daha fazla ayrıntı vermiyim o zamanO anları hayal edince ağlıyorum canım ya gerçeği ne kadar güzeldir Allah bilir
Verme verme valla salya sümük durumlar zaten reklamlarda bile ağlıyorumGel de gör banane
Ay dur daha fazla ayrıntı vermiyim o zaman
Kocana sarılıp ağla bari de boşa gitmesinVerme verme valla salya sümük durumlar zaten reklamlarda bile ağlıyorum
Boyumuz aynıymış.. senin beğenmediğin o 66 benim hedefimden bile azÜffffff kilo konusuna hiç girmeyelim yaaaaaa boyum 1.72 evlendiğimde 45 kiloydum
İlk kızımdan sonra 58 kiloydum 2. Kızımdan sonra tekrar 58 e kadar indim ama şuanda 66 kiloyum herhalde tam olarak tartılmaya da korkuyorum
Acilen benimde diyete başlamam lazım ama boğazımı kesemiyorum ki sürekli bi açlık hali
Ben dün mücver yapacaktım eşim duyunca kabaktan başka ne yaparsan yap dedi bende bulamıyorum sen söyle dedim sonuç dışardan söyledikGünaydın kızlar. Yemekte ne var
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
Limonsuzzcay
@Hilal0101
@morkoltuk
6 ustu 1 anne
Bu arada @BenSero dan haberi olan var mı?
İlk görüşte aşkın gerçek anlamı o bakış olsa gerek❤Doğumdan sonra ki ilk bakış yok mu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. o özel anlarınızı çok çok güzel yaşamanızı diliyorumVerme verme valla salya sümük durumlar zaten reklamlarda bile ağlıyorum
Zeytin yağlı kabak yemeği yap istersen. Pırasa gibi yapılıyor.Ben dün mücver yapacaktım eşim duyunca kabaktan başka ne yaparsan yap dedi bende bulamıyorum sen söyle dedim sonuç dışardan söyledikbugün de hemen arayıp kabak yemeği yapacağım dedim o bir kere olur yaparsan yap dedi kabakla bildiğiniz farklı bir yemek varsa tarif alabilirim başka sebzem kalmadı..bir de çorba yapacağım.. o da mercimek olacak sanırım ..:))
Öyle yapıyorum bende ama yemiyor eşim genel olarak sevmiyor. Bende pek hoşlanmam ama kızım için almıştık bozulacaklar diye yapayım dedim. Patates havuçla birlikte rendeledim mücver gibi katıştırıp fırına sürdüm bakalım nasıl bir şey çıkacak. Fırın mücver tutturamayanlardanım bende:) rendelenmiş sebzelerden ayırıp biraz suyla haşladım sonra yumurta sarısıyla kavurdum kızıma da yemek çıktı:))Zeytin yağlı kabak yemeği yap istersen. Pırasa gibi yapılıyor.
Yok kız adam zaten anlam veremiyor bu duygu geçişlerine bide sarılıp ağlarsam doğum erken olsun diye duaya başlarKocana sarılıp ağla bari de boşa gitmesin
Çok teşekkür ederimBoyumuz aynıymış.. senin beğenmediğin o 66 benim hedefimden bile azdoğumdan sonraki 40 günde aldığımın hepsi gitmişti sonra hepsi geri geldi nasıl oldu anlamadım
Ben dün mücver yapacaktım eşim duyunca kabaktan başka ne yaparsan yap dedi bende bulamıyorum sen söyle dedim sonuç dışardan söyledikbugün de hemen arayıp kabak yemeği yapacağım dedim o bir kere olur yaparsan yap dedi kabakla bildiğiniz farklı bir yemek varsa tarif alabilirim başka sebzem kalmadı..bir de çorba yapacağım.. o da mercimek olacak sanırım ..:))
İlk görüşte aşkın gerçek anlamı o bakış olsa gerek❤
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. o özel anlarınızı çok çok güzel yaşamanızı diliyorum
En son 80 i gördüm cnm bir daha da çıkmadım tartıya falan:)) ben 70 falan olsam yetiyor bana kemiklerim iri benim
Anladım canım neyse rahat zaman geçirmişsin bebeğinle önemli olan o zaten kendine bir düzen oturtursan illa ki kilolar da gidecektirEn son 80 i gördüm cnm bir daha da çıkmadım tartıya falan:)) ben 70 falan olsam yetiyor bana kemiklerim iri benimonlar çok çekiyor zaten şimdi işe başladım biraz da dikkat etsem gider biraz çünkü evde çok hareketsiz kaldım benim bebişde sakindi beraber yattık aylarca.. şimdi o da hareketlendi.. oturmak yok artık bana:))