-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.901
Canim ben persembe gunu annemin dolaplarini sildim ki aylardir beklemis yag lekeleri vardi ona ragmen zorlamadan cikardi ben cok sevdim okdr heveslendmki kendmnkileride silesim var biran once o yuzden . Ama bugun silemedim esim kizimi kapiya cikardi ev berbatti evi supurup sildim onlar geldi kizimi yikadim ancak aksam oldu aciktik vs.İşe yaradı mı peki?
Ay sorma feslegencim ya ikindi vakti de kahveyle yedik sutlac dusun . Deminden dedim sana sana kadar yapacagm helvayi niye diyor bideAllah iyiliğini versin deseydin
O kadar tatlı varken
Selamlar,Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün pazı çorbası ve erişte var yemekte. Allah bereket versin. Sizlere de kolay versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Öyle canım kizim da yanımdaydı ona cam gelecek diye korktum. Gerisi hallolur..Tuh valla bende uzuldum inanki yazik gunah ama cana gelmesin canim napalim
Ben de merak ediyordum yarın gidip alayım da bir tur da onunla sileyim o zamanCanim ben persembe gunu annemin dolaplarini sildim ki aylardir beklemis yag lekeleri vardi ona ragmen zorlamadan cikardi ben cok sevdim okdr heveslendmki kendmnkileride silesim var biran once o yuzden . Ama bugun silemedim esim kizimi kapiya cikardi ev berbatti evi supurup sildim onlar geldi kizimi yikadim ancak aksam oldu aciktik vs.
Yalandir diye dusunuyordum reklamlarda abartidir diyordum ama degilmis
Aynrn canimÖyle canım kizim da yanımdaydı ona cam gelecek diye korktum. Gerisi hallolur..
Ben de merak ediyordum yarın gidip alayım da bir tur da onunla sileyim o zaman
Sağol canimHayırlı yolcular
Ellerine sağlık canımSelamlar,
Benim menümdede bugün kekikli tavuk sote, dünden kalan biberli firik pilavı ve mevsim salata vardı :)
Yaaa böyle olunca içim gidiyor, yakın olsak yollasam keskeEllerine sağlık canım. Nasıl da kek çekiyor canım ama yapmaya üşeniyorum. Benim yerime de ye
Allah razı olsun canım. Yollamış kadar oldunYaaa böyle olunca içim gidiyor, yakın olsak yollasam keske
Hadi yaa ben de senin gibi düşünmüştümCanim ben persembe gunu annemin dolaplarini sildim ki aylardir beklemis yag lekeleri vardi ona ragmen zorlamadan cikardi ben cok sevdim okdr heveslendmki kendmnkileride silesim var biran once o yuzden . Ama bugun silemedim esim kizimi kapiya cikardi ev berbatti evi supurup sildim onlar geldi kizimi yikadim ancak aksam oldu aciktik vs.
Yalandir diye dusunuyordum reklamlarda abartidir diyordum ama degilmis
Tabiki
Aleyküm selam canım. Ev hali ugrasiyoruz. Sabahtan tarhana çorbası yaptim tabiki kıza. Karnabahar ve Fasülye haşladım. Birini soslayip fırına sürecegim. Diğerini de piyaz yapacağım.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Erkenden işlerimi halledip yemeğe geçtim. Buzlukta lahana vardı, onunla kapuska yapayım dedim, bir de makarna. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Dün eşim pattes köfte istedi bugün yapcamSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Erkenden işlerimi halledip yemeğe geçtim. Buzlukta lahana vardı, onunla kapuska yapayım dedim, bir de makarna. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selam canım.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Erkenden işlerimi halledip yemeğe geçtim. Buzlukta lahana vardı, onunla kapuska yapayım dedim, bir de makarna. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Erkenden işlerimi halledip yemeğe geçtim. Buzlukta lahana vardı, onunla kapuska yapayım dedim, bir de makarna. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selam canım.
Ev temizliği yapıyorum sonrasında yemeğe geçerim köfte yapacağım hamburger köftesi gibi düşünüyorum yanına brokoli yaparım diyetsel :)))