Ocağınıza Düştüm 😋

Aleyküm selam canımm nasılsın nasıl oldunuz daha iyisinizdir inşallah 🌹

Bende şimdi bildirim gelmiş mi diye bakıyıdum 😄
Bugün sanırsam ki yemek yapmıcam eşim onun sinyallerini verdi neden olmasın dedimm 😄 her gün bugün menümüz ne olsun diye onu da darladığım için 😄😄

Dün de mantar sote ve tarhana çorbası yapmıştım bide slata
Son bi haftadır makarna pilav pişirmiyorım ekmeği de azalttık şimdiden başladık dikkat etmeye inşallah doğum sonrasında sönerim 😋😋
Elhamdülillah iyiyiz ❤❤❤
Demek ki darlamak lazım adamları 🤣🤣

Allah yardımcın olsun canım. Sen şimdiden kiloyu düşünme. Bebeğini kucağına al, sonra bakarsın kilolara

Afiyet olsun canım. Ben dünden kalan yemeklerin yanına yumurtalı ıspanak yapacağım. Kahvaltı hazırlarken yağ şişesi kırıldı mutfakta batmayan yer kalmadı zaten. Onunla uğraşmaktan halim kalmadı🤷
En nefret ettiğim şey yağ temizlemek. Allah yardımcın olsun. 😔😔

Afiyet olsun her gün şu yemek işi o kadar zor ki.Hani adını koysak ne yapacağımızın sorun yok ama daha kahvaltı yaparken düşünmeye başlıyorum ne yapsam diye.Bu stres insanı yaşlandırır.Ama çok şükür seçeneğimiz var rabbime şükürler olsun ki bir kap yemek de olsa boğazımızdan giriyor.Olmayana da versin allah.
Bugün mercimek çorbası sac kavurma ve pilav yapacağım.
Amin 🤲🤲🤲
Ben de bazen kızarken buluyorum kendimi ama dediğin gibi olmayanlar ne yapsın 😔😔😔
Ellerine sağlık bu arada

Selam herkekse, bugün öğleden sonra havuçlu tarçınlı kek ile dereotlu poğaça yapmıştım. 5 gibi çay damlayıp onları yedik. Akşam yemek yapmayız o sebeble. Sadece ben yarın öğlen için ya makarna ya da salata yaparım birazdan kendime
Ellerine sağlık canım. Nasıl da kek çekiyor canım ama yapmaya üşeniyorum. Benim yerime de ye 😂😂😂

Daha iyi olmanıza sevindim Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Biz bugün pazar menüsü yaptık.
İçli köfte
Ayva tatlısı
Havuçlu kek
Patates salatası
Ve hazır tuzlu kurabiye.

İçli köfteyide geçen hafta yapmıştım çok olunca buzluğa attım.
Teşekkür ederim canım.
Ellerine sağlık. Bir havuçlu kek daha. Akşam akşam kek yaptıracaksınız bana 😂😂😂

Elhamdülillah iyiyiz ❤❤❤
Demek ki darlamak lazım adamları 🤣🤣

Allah yardımcın olsun canım. Sen şimdiden kiloyu düşünme. Bebeğini kucağına al, sonra bakarsın kilolara

Evet canım hayırlısıyla alırım inşallah
Ya bende aşırı ödem oldu o yüzden tamam kilo da aldım ama yarısı ödem sanki ondan dedim sönerim diye
Kiloyu artık yavaş yavaş vercez napalım 😋🤗

X