- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.881
Makarna en kolayıDünden çok az dolma ile paça çorbası var ne yapsam bilemedimherkesin eline sağlık afiyet olsun
Elhamdülillah iyiyiz ❤❤❤Aleyküm selam canımm nasılsın nasıl oldunuz daha iyisinizdir inşallah
Bende şimdi bildirim gelmiş mi diye bakıyıdum
Bugün sanırsam ki yemek yapmıcam eşim onun sinyallerini verdi neden olmasın dedimmher gün bugün menümüz ne olsun diye onu da darladığım için
Dün de mantar sote ve tarhana çorbası yapmıştım bide slata
Son bi haftadır makarna pilav pişirmiyorım ekmeği de azalttık şimdiden başladık dikkat etmeye inşallah doğum sonrasında sönerim
MakarnaBen daha işleri bitiremedim toz ve silme işim kaldı yemeğim bi çorbam var napcam bilmiyorum
Ellerine sağlık canım. Ben de bayağıdır paça çorbası yapmıyorum. Kelle yazınca o geldi aklımaSelam canım afiyet olsun bende buzlukta kelle vardı çıkardım
Paça yağacapım
Yanına beşamelli Tavuklu spagetti
Salata
Şalgam
En nefret ettiğim şey yağ temizlemek. Allah yardımcın olsun.Afiyet olsun canım. Ben dünden kalan yemeklerin yanına yumurtalı ıspanak yapacağım. Kahvaltı hazırlarken yağ şişesi kırıldı mutfakta batmayan yer kalmadı zaten. Onunla uğraşmaktan halim kalmadı
AminAfiyet olsun her gün şu yemek işi o kadar zor ki.Hani adını koysak ne yapacağımızın sorun yok ama daha kahvaltı yaparken düşünmeye başlıyorum ne yapsam diye.Bu stres insanı yaşlandırır.Ama çok şükür seçeneğimiz var rabbime şükürler olsun ki bir kap yemek de olsa boğazımızdan giriyor.Olmayana da versin allah.
Bugün mercimek çorbası sac kavurma ve pilav yapacağım.
İşe yaradı mı peki?Selam kizlar esim de bana bugun yemek yapma dedi ☺ gayet rahat takiliyorm hatta asperox aldim bi heves mutfak dolaplarmn kapaklarni silerim belki . Kahve yapacagm icelimde bi bakalim kismet
Hayırlı yolcularFellah köftesi döktüm biraz önce. (Biz sarımsaklı köfte)deriz.
Yarın annemlere gidecez.bi kaç gün kalırız. Bugünde evi temizlemiştîm iyi oldu.
Canlı dersler başlamadan gidip gelim
Allah iyiliğini versin deseydinDun firin sutlac ve kabak tatlisi yaptim bugun esim ne istese un helvasicay demlenirken sade ona kadarlik kavurucam artk
Hosgeldin aramıza.Merhaba kızlar tam benlik bi topıcmiş nasılda kaçırmışım burayı :) bugun bizde
ezogelin çorbası
Levrek ve salata var
Ellerine sağlık canım. Nasıl da kek çekiyor canım ama yapmaya üşeniyorum. Benim yerime de yeSelam herkekse, bugün öğleden sonra havuçlu tarçınlı kek ile dereotlu poğaça yapmıştım. 5 gibi çay damlayıp onları yedik. Akşam yemek yapmayız o sebeble. Sadece ben yarın öğlen için ya makarna ya da salata yaparım birazdan kendime
Sağol canım. Diğer işlerimizi bırakıp onu hallettik artık..En nefret ettiğim şey yağ temizlemek. Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim canım.Daha iyi olmanıza sevindimFeslegen Kokulu Nane
Biz bugün pazar menüsü yaptık.
İçli köfte
Ayva tatlısı
Havuçlu kek
Patates salatası
Ve hazır tuzlu kurabiye.
İçli köfteyide geçen hafta yapmıştım çok olunca buzluğa attım.
Görünmez kaza işte.Sağol canım. Diğer işlerimizi bırakıp onu hallettik artık..
Dünden azda Arabistan vardı onla geçti bugünMakarna
Afiyet olsun canımDünden azda Arabistan vardı onla geçti bugün
Elhamdülillah iyiyiz ❤❤❤
Demek ki darlamak lazım adamları
Allah yardımcın olsun canım. Sen şimdiden kiloyu düşünme. Bebeğini kucağına al, sonra bakarsın kilolara
Teşekkür ederim canım ben suyunu biraz fazla yaptım difrize atacam küçüğün çorbalarına koyarımEllerine sağlık canım. Ben de bayağıdır paça çorbası yapmıyorum. Kelle yazınca o geldi aklıma❤
Tuh valla bende uzuldum inanki yazik gunah ama cana gelmesin canim napalim1 litrelik şişeyi yeni doldurmuştumiçim en çok ona yandı