- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.861
Selam canım afiyet olsun bende buzlukta kelle vardı çıkardımSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün pazı çorbası ve erişte var yemekte. Allah bereket versin. Sizlere de kolay versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Afiyet olsun canım. Ben dünden kalan yemeklerin yanına yumurtalı ıspanak yapacağım. Kahvaltı hazırlarken yağ şişesi kırıldı mutfakta batmayan yer kalmadı zaten. Onunla uğraşmaktan halim kalmadıSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün pazı çorbası ve erişte var yemekte. Allah bereket versin. Sizlere de kolay versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Kolay gelsin yağ da çok pis yaAfiyet olsun canım. Ben dünden kalan yemeklerin yanına yumurtalı ıspanak yapacağım. Kahvaltı hazırlarken yağ şişesi kırıldı mutfakta batmayan yer kalmadı zaten. Onunla uğraşmaktan halim kalmadı
Sağol canım. Gerçekten vıcık vıcık oldu heryerKolay gelsin yağ da çok pis ya
Öyle hemen geçmez aynenSağol canım. Gerçekten vıcık vıcık oldu heryereşim halıyı kaldırıp yerleri halletmisti bende dolapları sildim. Ama bir tür daha silinecek
Afiyet olsun her gün şu yemek işi o kadar zor ki.Hani adını koysak ne yapacağımızın sorun yok ama daha kahvaltı yaparken düşünmeye başlıyorum ne yapsam diye.Bu stres insanı yaşlandırır.Ama çok şükür seçeneğimiz var rabbime şükürler olsun ki bir kap yemek de olsa boğazımızdan giriyor.Olmayana da versin allah.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün pazı çorbası ve erişte var yemekte. Allah bereket versin. Sizlere de kolay versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Ayy en zoru canim ya Kolay gelsin arinmazda bi turluAfiyet olsun canım. Ben dünden kalan yemeklerin yanına yumurtalı ıspanak yapacağım. Kahvaltı hazırlarken yağ şişesi kırıldı mutfakta batmayan yer kalmadı zaten. Onunla uğraşmaktan halim kalmadı
Fellah köftesi döktüm biraz önce. (Biz sarımsaklı köfte)deriz.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün pazı çorbası ve erişte var yemekte. Allah bereket versin. Sizlere de kolay versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Adını görmeden paça yazınca sen olduğunu anladim☺Selam canım afiyet olsun bende buzlukta kelle vardı çıkardım
Paça yağacapım
Yanına beşamelli Tavuklu spagetti
Salata
Şalgam
Bakıyorum da ban söylemeden önce kk ya yazıyorsunFellah köftesi döktüm biraz önce. (Biz sarımsaklı köfte)deriz.
Yarın annemlere gidecez.bi kaç gün kalırız. Bugünde evi temizlemiştîm iyi oldu.
Canlı dersler başlamadan gidip gelim
HehehhehheeeeeehhAdını görmeden paça yazınca sen olduğunu anladim☺
Sağol canım. Dolaplar zaten silinecekti aradan çıktı. Allah'tan çoğu halıya gelmiş gerisini yikamacilar düşünsün artıkAyy en zoru canim ya Kolay gelsin arinmazda bi turlu
Ya hayir birde sise doluysa diye uzuldum tam dolumuyduSağol canım. Dolaplar zaten silinecekti aradan çıktı. Allah'tan çoğu halıya gelmiş gerisini yikamacilar düşünsün artık
Yağ pahalı dimiYa hayir birde sise doluysa diye uzuldum tam dolumuydu
Ah ahhh ates pahasi malumunuzYağ pahalı dimi
1 litrelik şişeyi yeni doldurmuştumYa hayir birde sise doluysa diye uzuldum tam dolumuydu