- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.921
Allah kolaylık versin ev işleri hiç bitmiyor.Aleyküm selam canım. Ev hali ugrasiyoruz. Sabahtan tarhana çorbası yaptim tabiki kıza. Karnabahar ve Fasülye haşladım. Birini soslayip fırına sürecegim. Diğerini de piyaz yapacağım.
Vayyy ellerine sağlık canım, kolay gelsinSelam kizlar hava enfess burda
Yufkaciya gidip yufka aldim yikanmis dogranms ispanagm var aksama peynirli ispanakli borek yapmayi dusunuyorum az az da tatlilarimiz var cay demleriz yeterli gelir sanirim
Kolay gelsin canımDün eşim pattes köfte istedi bugün yapcam
Kolay gelsin canım. Bugün herkes temizlik yapıyorSelam canım.
Ev temizliği yapıyorum sonrasında yemeğe geçerim köfte yapacağım hamburger köftesi gibi düşünüyorum yanına brokoli yaparım diyetsel :)))
Afiyet şifa olsun canım.Selamlar balık var bizde:) dünden irmik helvası var az bişeyde
Kolay gelsin canım
Benim de kızım istedi. Yarın yaparım inşallah
Gerçekten çok rahat oluyor. Allah kolaylık versin. Bu arada ellerine sağlık canımAleyküm selam canım ellerine sağlık bugün bende erkenciyim sanki
Ev temizliği bitmek üzere
Akşam içinde et sote ve brokoli yapıcam inşallah
Eti önden bi pişirdim mutfağım temiz
Mutfak işini erkenden halletmek ne güzelmiş
Yarı yarıya pişti olmuşuzYeni haftaya merhaba
Bugün kıymalı kapuska var bizde. Yanına yoğurt.
Bir de çorba yapacağım ama ne çorbası daha karar vermedim.
Ellerine sağlık canım. Bazen makarna kurtarıcı kahraman oluyorMerhabalar. Makarna yapacağım bende yanına cacık olabilir.
Geçen hafta annemle masumlar apartmanını izlerken görmüştüm kapuska. Canım çekti ancak yapabildim.Yarı yarıya pişti olmuşuz
Ellerine sağlık canım.
Evet yaa.. tek tek odaları toplayıp temizleyeyim dedim. Sanki sarayda yaşıyoruz odalar hiç bitmiyor gibiAllah kolaylık versin ev işleri hiç bitmiyor.
Ellerine sağlık canım.
Sagol canim sana da kolay gelsin bizim evde 1 er kisilik firin sutlac kabak tatlisi ve un helvasi var . 3 kisiyiz zaten birer secer yeriz artik nasipseVayyy ellerine sağlık canım, kolay gelsin
Ben de şimdi sütlaç yapıyorum. Hasta olduğum için mi bilmiyorum ama canım tatlı bir şeyler istiyor.
Evet yaa temizlediğimize değmiyor. Bir de eşyalar çok. Onları temizlik için yer değiştirmek daha çok zaman alıyor.Evet yaa.. tek tek odaları toplayıp temizleyeyim dedim. Sanki sarayda yaşıyoruz odalar hiç bitmiyor gibiben bitirmeden baştan tekrar batacak..
Her odadan fazlalık çıkartıyorum ama dolaplar hâlâ dolu. Anlamadım ne zaman almışız onca şeyiEvet yaa temizlediğimize değmiyor. Bir de eşyalar çok. Onları temizlik için yer değiştirmek daha çok zaman alıyor.
Gerçekten ellerine sağlıkMerhabalar
Süzme mercimek
Sinop mantisi
Havuçlu, kırmızı lahanali rengarenk bi salata
Üff ellerime sağlık.
Gerçekten ellerine sağlık
Sinop mantısı çok zor oluyor
Birbirimizin haberlerini burdan alıyoruzBakıyorum da ban söylemeden önce kk ya yazıyorsun