Ocağınıza Düştüm 😋

Aleyküm selam canım. Ev hali ugrasiyoruz. Sabahtan tarhana çorbası yaptim tabiki kıza. Karnabahar ve Fasülye haşladım. Birini soslayip fırına sürecegim. Diğerini de piyaz yapacağım.
Allah kolaylık versin ev işleri hiç bitmiyor. 😄😄
Ellerine sağlık canım.

Selam kizlar hava enfess burda
Yufkaciya gidip yufka aldim yikanmis dogranms ispanagm var aksama peynirli ispanakli borek yapmayi dusunuyorum az az da tatlilarimiz var cay demleriz yeterli gelir sanirim
Vayyy ellerine sağlık canım, kolay gelsin 😋😋😋
Ben de şimdi sütlaç yapıyorum. Hasta olduğum için mi bilmiyorum ama canım tatlı bir şeyler istiyor. 🤷‍♀️

Aleyküm selam canım ellerine sağlık bugün bende erkenciyim sanki
Ev temizliği bitmek üzere
Akşam içinde et sote ve brokoli yapıcam inşallah
Eti önden bi pişirdim mutfağım temiz
Mutfak işini erkenden halletmek ne güzelmiş 😊😊
Gerçekten çok rahat oluyor. Allah kolaylık versin. Bu arada ellerine sağlık canım

Vayyy ellerine sağlık canım, kolay gelsin 😋😋😋
Ben de şimdi sütlaç yapıyorum. Hasta olduğum için mi bilmiyorum ama canım tatlı bir şeyler istiyor. 🤷‍♀️
Sagol canim sana da kolay gelsin bizim evde 1 er kisilik firin sutlac kabak tatlisi ve un helvasi var . 3 kisiyiz zaten birer secer yeriz artik nasipse 🤣

Evet yaa.. tek tek odaları toplayıp temizleyeyim dedim. Sanki sarayda yaşıyoruz odalar hiç bitmiyor gibi🤣 ben bitirmeden baştan tekrar batacak..
Evet yaa temizlediğimize değmiyor. Bir de eşyalar çok. Onları temizlik için yer değiştirmek daha çok zaman alıyor.

X