Ocağınıza Düştüm 😋

As canım. İyisiniz di mi? Sen hasta olduğunda yalnızlığını hissetme diye Allah sana iki tatlı kız verdi onlar sana destek olacaklar inş.

As canım. İyisiniz di mi? Sen hasta olduğunda yalnızlığını hissetme diye Allah sana iki tatlı kız verdi onlar sana destek olacaklar inş.
Allah razı olsun canım.
O iki kız anamı ağlattı.
İkisi birden hasta olunca çok uğraştırdı cimcimeler beni.
Elhamdülillah daha iyiyiz canım. Burnum açıldı. Burnum tıkanıkken çıldıracak gibi oluyorum.

Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dün gece İstanbul 'da fırtına çıkmış. Etkilenen arkadaşlarımız varsa çok geçmiş olsun öncelikle.

Öğlen yemeğine dünden kalan makarna ve kapuska var. Akşama da kızım köfte patates istedi. Onu yapacağım inşallah. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden ellerinize sağlık kızlar

Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
B blossom-

Merhaba canım ben yazmayı unutmuşum dün şehriyeli pirinç pilavı mantarlı et kavurma ve salata vardı. Bugune daha karar veremedim

Dün yazamamıştım dün lazanya ve çorba vardı yemekte.Bugün de somon yapcam inşallah.

Gunaydin

Dün manti yaptigimi yazmistim. Kalan hamur ve icten kahvaltiya ciborek benzeri bisey yaptim, birebir degil tabi çakmasi

Dunden mercimek corbasi var.
Kayinvalidem zeytinyagli barbunya getirmis.
Börekten de var, yeter bugun baska yemek yok

Sulu köfte ve pilav yapacağım. Karnabahar kaldı dünden onu öğlen yerim. Çorba da var. Akşam süt almıştık birazını yogurt mayaladim. Birazda sütlaç yaptım. Salata da yaparım..

Günaydınlar
Bugün esimin annesine gideceğiz o yüzden menü onda :)))

Aleyküm selam canım. Bursa da çok fenaydı. Allah esirgesin hepimizi. Feslegenim az önce pazardan geldim. Somon aldım. Yanına bol salata hepsi bu....Herkeslerin ellerine sağlık. Güzel bir gün gecirmenizi dilerim. Çocuklarına da afiyet olsun. Yirtmişlar kapuskadan hiç sevmem ben de

9

Aleküm selam canım
Benim dünkü menü bugüne kaldı
Et sote brokoli

Yarın misafirimin gelme ihtimali var eğer gelirse bende köfte patates yapmayı düşünüyorum

Çok güzel denk gelmiş.
Senin de kayınvalidenin de ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…