- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.941
Evet canım kesildi maalesefKesildi mi peki sular ? Su kesilmesi cok ck zor bisey Rabbim kurakliktan korusun kuraklik kapjda
10 da kalktm daha kahvalti yapmadim yemek olarakta ne yapacagmi hic blmiyorum gercekten ya uf hergn dert bi karar vermek yapmaya okdr sklmiyorum karar vermesi zor .
Dunki pilav sadeydi 1 tabaklik artti yayla corbasi yaparim onu . Birde bulgur pilavi yaparim belki.
Afiyet olsun canımDün KV demler yemeğe geldi. Çorba ve tatlı hariç yemekler kaldı onları yeriz.
Güveçte et sote
Pirinç pilavı
Yaprak sarması.
Elhamdülillah ben de iyiyim.Aleyküm selam hamdolsun iyim sen nasılsın canım
Benim adam döner getirecek bende yanına bi pilav yapcam
Kolay gelsin canımselamlar kuru fasulye pilav yapicam
kayinvalidem de kaz eti verdi onu yaparim bide
Diyetsel şeylerMerhabalar, tavukla biseyler yapacağım bakalım daha belirlemedim. Diyetsel bir şeyler olacak :)
Aynen öyle oldu hazırladım dinlenmeye bıraktımElhamdülillah ben de iyiyim.
Yemeğin belli ya pilavi yapman da yarım saatini almaz
İlk seneniz miBugün bizim evde kutlama var. Evlilik yıldönümüz. Ben de köfte, patates püresi, ıspanak sufle, avcı böreği, patlıcan ezme salatası yaptım. Bir de pasta yaptım, mini kutlamaya hazırız
Sorma peygamber efendimiz dere kenarinda abdest alsa bile gayet idareli kullanirmis .Evet canım kesildi maalesef
Susuzluk zor gerçekten. Musluktan akıyor diye haybeden kullanıyoruz
Zaten su yada elektrik gidince hayatta duruyor.çok zorSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden sular kesilecek diye duymuştuk o yüzden akşamdan etsiz türlü yaptım. Erişte için de su ayırdım. Birazdan da onu yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz akşama. Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone 8
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
Astoria
@Gonulmeyvesi
@Elhan
@Sumeyye07
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
LevrekSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden sular kesilecek diye duymuştuk o yüzden akşamdan etsiz türlü yaptım. Erişte için de su ayırdım. Birazdan da onu yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz akşama. Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone 8
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
Astoria
@Gonulmeyvesi
@Elhan
@Sumeyye07
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Mutlu senelere canımBugün bizim evde kutlama var. Evlilik yıldönümüz. Ben de köfte, patates püresi, ıspanak sufle, avcı böreği, patlıcan ezme salatası yaptım. Bir de pasta yaptım, mini kutlamaya hazırız
Bugün bizim evde kutlama var. Evlilik yıldönümüz. Ben de köfte, patates püresi, ıspanak sufle, avcı böreği, patlıcan ezme salatası yaptım. Bir de pasta yaptım, mini kutlamaya hazırız
Nice seneleriniz olsun canım..Bugün bizim evde kutlama var. Evlilik yıldönümüz. Ben de köfte, patates püresi, ıspanak sufle, avcı böreği, patlıcan ezme salatası yaptım. Bir de pasta yaptım, mini kutlamaya hazırız
Aslında oldu bu akşam çok çok az yağlı tavuk sote yaptım yaninada mercimek salatasıDiyetsel şeylerbence pek diyetsel olmayacak gibi ☺☺
İyi aksamlar. Yoksa sen axelia mısın?Bana bildirim gelmiyor kac gundur
Bugun sehriye corbasi
Bolonez soslu makarna
Kis turlusu yaptim.
yarin icin mantar corbasi yaptim. Yanina bir sey dusunuyorum ama bilemedim
Şaka yaptım canım. Sanki diyet yemeği yapmak istemiyorsun gibime geldi. Ama çok güzel olmuş ellerine sağlık. Yeşil mercimek salatası değil mi ? Kenara yazayım bunuAslında oldu bu akşam çok çok az yağlı tavuk sote yaptım yaninada mercimek salatasıolmuş mu