Ocağınıza Düştüm 😋

Tamamen aynı durumdayım kereviz salatasının yanına bir şey düşünmek için başlığa geldim.

İ
İkinci doğum için anestezi uzmanıyla görüşmeye gittim. Bı hafta vardı doğuma. Kilomu sordu. Dedim ki şuan 89 ama siz doksan yazın. Bı haftaya bı kilo daha alırım ben kadın çok güldü. İlk doğumu 87 ile yaptım. İkinci doğum 90 . İkiside sezeryan oldu. Çok korkuyodum ama ikinci doğum çok daha kolay geçti. Rabbim hayırlı sağlıklı kolay bı doğumla kavusmayi nasip etsin. Çok hamur ağırlıklı yeme ödem olmasın. Onun dışında ye gitsin diyorum bende

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Biraz işlerim vardı ancak girebildim. Brüksel lahanası çok güzeldi ama ailecek rahatsız etti bizi. Kalmasına rağmen yeşil mercimek yemeği yaptım. Bu aralar çok fazla havuç patates kullandigim için kabak ve pancar ekledim. Çok güzel oldu. Tavsiye ederim
Siz neler yaptınız? Herkese afiyet olsun

Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show

selamlar dundenn corba vardi onu yedi cocuklar dunde corbayla gecistirdik bugunde patates Kızartcam . pizza pogaca yapacaktm oglum durmadi gozumde buyudu. ah bi dursa neler yapcamda surekli pesimde aglamasi enerjimi yiyo yerimden kalkasim gelmiyor :/

As canım. Çok şükür iyiyiz...Nohut yemeği, biber dolması, çoban salata yedik. Çayımı içiyorum şimdi....

Kesildi mi peki sular ? Su kesilmesi cok ck zor bisey Rabbim kurakliktan korusun kuraklik kapjda

10 da kalktm daha kahvalti yapmadim yemek olarakta ne yapacagmi hic blmiyorum gercekten ya uf hergn dert bi karar vermek yapmaya okdr sklmiyorum karar vermesi zor .

Dunki pilav sadeydi 1 tabaklik artti yayla corbasi yaparim onu . Birde bulgur pilavi yaparim belki.

Dün KV demler yemeğe geldi. Çorba ve tatlı hariç yemekler kaldı onları yeriz.
Güveçte et sote
Pirinç pilavı
Yaprak sarması.

Aleyküm selam hamdolsun iyim sen nasılsın canım
Benim adam döner getirecek bende yanına bi pilav yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…