Ocağınıza Düştüm 😋

Feslegenim günaydın kuzum.
Ellerine sağlık. Çabucak halletmişsin yemeğini.
Balık, çorba , salata var planimda.

Bir de bana sor elhan abla.
Hallettim ama kaç saat uğraştım 10 dakikada bitecek
Size de afiyet olsun
Offf akşam limonu sık üzerine...hele bir de malzemeden calmayip bol zeytinyağlı salçalı yaptıysan misss misss...arzu edersen yoğurt da koyabilirsin
Lahana sarması gibi var mı....eziyetli olsa da değer zahmete. Sağlıkla yiyin kuzum...
Dün pazardan baktım da şöyle sarmalik yassı olanı göremedim benim de aklımda yapacağım bir gün...

Valla bizim ctesi pazari bugun kurulmus diyor komsularim gidip bakayim ne var alayim insallsh mutlu oldm pazarn kurulms olmasna
Yemege fasulye islattim gece

Yayla corbasi
Kuru fasulye
Bulgur pilavi
Salata olaca k insallah

Ellerine sağlık canım. Eşimin en sevdiği yemek ama yapan yok
Ben kuru fasülye ve pilav ikilisi ile katılıyorum bugün aranıza
Eşim akşama süt getirecek yoğurt için belki birazını tatlı yaparım ama belki söz vermiyorum bak

selamlar bende kazi pisricem.ve bulgur pilavi yapicam
benim evde kalkmis gidiyor ben sabahtan beri yapiyorum bi odayi ancak bitirdim kanepe altlari vs hepsni yaptm sobali ev o sobanin pisligi öldürüyor beni ya sildikce toz cikiyo

simdi oglani uyuttm kahvalti ve cay molasi verdim dnleniyorum hemen kalkip devam edicem aksama anca biter sanırım katlanacak kiyafetler ortalik toparlanacak off of supur sill. ins yemegi yetistirebilrm yaa kolay menum ama bilmiyorum. Allah'tan cocuklara fasulye ve az bisey pilav var onlar yesinde gerisi onemli degil onuda birazdan yerler gerçi. kekte var dunden
belki bi salcali makarnayla gecistirebiliriz bugun...

As canım. Ne severim lahana sarmasını. Ev nasıl mis mis kokar şimdiiii. Haftasonu yapayım.
Bizde köfte patates pilav var

İlk seneniz mi
Rabbim nice mutlu yıllar nasip etsin size canım
Yokk 7 sene oldu 31 yaşındayım ben, 7 senelik evliyiz
Levrek
Salata şalgam

Mutlu senelere canım

Tavuk şiş ile fırında minik patates yapıyorum. Eşim de havuç salatası yaptı sağ olsun. Herkese afiyet olsun.

Nice güzel senelere :)

Dünden kalan ıspanak yemeğinin yanına kıymalı yeşil mercimek yemeği yaptım.

Nice seneleriniz olsun canım..
Teşekkür ediyorum hepinize ☺

Zeytinyağlı değil

Valla bizim ctesi pazari bugun kurulmus diyor komsularim gidip bakayim ne var alayim insallsh mutlu oldm pazarn kurulms olmasna
Yemege fasulye islattim gece

Yayla corbasi
Kuru fasulye
Bulgur pilavi
Salata olaca k insallah
Hiç kaçırma hemen git
Pazarsız olmuyor. Hatta yerim olsa saksılara sebze ekmeyi bile düşündüm.
Bu arada ellerine sağlık canım.

Bence yemeği boş ver sadece tatlı yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…