- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.921
Tesekkur ederim☺Ellerine sağlık canım. Hiç de geçiştirmemişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim☺Ellerine sağlık canım. Hiç de geçiştirmemişsin
Tamamen aynı durumdayım kereviz salatasının yanına bir şey düşünmek için başlığa geldim.Ya ben çok sıkıldım yemek yapmaktan, sanki sadece yemek yapıyormuşum gibi geliyor artık. Geç kahvaltı ettik bugün. Valla dünden de yemeğim yok. 1 tane kereviz var evde kereviz salatası yapayım diyorum ama sadece onla doyulmaz. Bilmiyorum sizleri de okuyayım ona göre bir şey yaparım.
İkinci doğum için anestezi uzmanıyla görüşmeye gittim. Bı hafta vardı doğuma. Kilomu sordu. Dedim ki şuan 89 ama siz doksan yazın. Bı haftaya bı kilo daha alırım ben kadın çok güldü. İlk doğumu 87 ile yaptım. İkinci doğum 90 . İkiside sezeryan oldu. Çok korkuyodum ama ikinci doğum çok daha kolay geçti. Rabbim hayırlı sağlıklı kolay bı doğumla kavusmayi nasip etsin. Çok hamur ağırlıklı yeme ödem olmasın. Onun dışında ye gitsin diyorum bendeKız yiyorum zaten bünyem kilo almaya o kadar müsait ki bugün 85 rakamını gördüm daha 2.5 ay var bu gidişle durumum iyi değil hayır kilo olunca doğumda zor oluyomuş bari aldığım kiloya ekstra kilo dahil etmiyim dedim ama inşallah başarılı olurum
As canım. Çok şükür iyiyiz...Nohut yemeği, biber dolması, çoban salata yedik. Çayımı içiyorum şimdi....Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Biraz işlerim vardı ancak girebildim. Brüksel lahanası çok güzeldi ama ailecek rahatsız etti bizi. Kalmasına rağmen yeşil mercimek yemeği yaptım. Bu aralar çok fazla havuç patates kullandigim için kabak ve pancar ekledim. Çok güzel oldu. Tavsiye ederim
Siz neler yaptınız? Herkese afiyet olsun
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Dün KV demler yemeğe geldi. Çorba ve tatlı hariç yemekler kaldı onları yeriz.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden sular kesilecek diye duymuştuk o yüzden akşamdan etsiz türlü yaptım. Erişte için de su ayırdım. Birazdan da onu yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz akşama. Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone 8
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Gonulmeyvesi
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Aleyküm selam hamdolsun iyim sen nasılsın canımSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden sular kesilecek diye duymuştuk o yüzden akşamdan etsiz türlü yaptım. Erişte için de su ayırdım. Birazdan da onu yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz akşama. Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone 8
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Gonulmeyvesi