- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.901
Afiyet şifa olsun canım.Merhabalar bugün bende ıspanak yemeği var yanına da yoğurt.
Artik 2 gun evde oluyor benm esim .Evet yaa, vaktimiz yemek yapmakla geçiyor. Esleimizin de bir pazarları var. Çok iyi düşünmüşsün
Ellerine sağlık canım.
Çok geçmiş olsun canım. Son zamanlarda halsiz olman normal ama başka bir şeyin yok değil mi
Afiyet olsun canım. En güzel menü dünden kalan menüdürKalan yemekleri koyucam ben.
Mercimek çorbası
Sebzeli bulgur pilavı
Hamburger
Kabak tatlısı.
Kalsiyum eksikliği var muhtemelenSağol canım yok çok şükür olağan ağrılarım var sadecw bel bacak gibi
Bide dişim ağrıyor az kaldığı için doğumdan sonra yaptırmak istiyorım ama bakalım
Gece uykusuzlukları başladı artık hralde ön hazırlık
Kolay gelsin canım. Pazara çıkmak şart oldu senin için. Görünce en azından ne yapacağın gelir aklına.ben ezogelin çorbası yaptim bide islak kurabiye yapcam yemek filan gelmiyor aklima yaaa valla .corbayida zor buldum. galiba patates kizarticam
Dün markete giderken bir menemen kokusu sarmıştı sokağıMerhaba. Benim eşim yok bugün ya soğanlı menemen yada kısır yaparım. Canım yemek yapmak istemiyor. Yalnız yemek de hoşuma gitmiyor
aynen oyle canım yaa. kv ye verdim oda istediğim gibi alamıyor illa kendim gitmezsem yemek bulamiyorum. bi firsat bulup bu hafta gitmem lazmKolay gelsin canım. Pazara çıkmak şart oldu senin için. Görünce en azından ne yapacağın gelir aklına.
Valla en güzeli o gibiDün markete giderken bir menemen kokusu sarmıştı sokağı
Ekmek bana bana ye.
Afiyet şifa olsun canım.
Bazen hepimize öyle oluyor. Madem kereviz salatası yapacaksın, börek kek falan yap. Gün menüsü gibi olsunYa ben çok sıkıldım yemek yapmaktan, sanki sadece yemek yapıyormuşum gibi geliyor artık. Geç kahvaltı ettik bugün. Valla dünden de yemeğim yok. 1 tane kereviz var evde kereviz salatası yapayım diyorum ama sadece onla doyulmaz. Bilmiyorum sizleri de okuyayım ona göre bir şey yaparım.
Börek yaptım ben de:) öyle geçiştirdik.Bazen hepimize öyle oluyor. Madem kereviz salatası yapacaksın, börek kek falan yap. Gün menüsü gibi olsun
As canım.Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Nasılsınız?
Bugün etli brüksel lahanası yapacağım inşallah. Çocuklar için de bir çeşit çorba yaparım ama ne yapacağıma daha karar vermedim. Rabbim hepimizin sofrasına bereket versin. Hepinizi öpüyorum
@Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Dokturmussun canım.As canım.
Döner, patates kızartması ve soğan halkası vardı. Yanında da pilav niyetine biber dolması
Ellerine sağlık canım. Hiç de geçiştirmemişsinBörek yaptım ben de:) öyle geçiştirdik.