- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.981
Allah kolaylık versin canım. Kuzucuk senin iliğini kemiğini sömürüyor
Çok normal. ❤❤❤
Ay gitmezmiyim feslefen 3 haftadir kuruluyormus da ben bosa zelillik cekiyormusum kimse de soylemedj ne bulduysam aldimHiç kaçırma hemen git
Pazarsız olmuyor. Hatta yerim olsa saksılara sebze ekmeyi bile düşündüm.
Bu arada ellerine sağlık canım.
Neyse sağlık olsun da o kadar da almasaydın. Kaç güne yapacaksınAy gitmezmiyim feslefen 3 haftadir kuruluyormus da ben bosa zelillik cekiyormusum kimse de soylemedj ne bulduysam aldim
Kac yillik ev hanimiyim kiz planli aldim cesit olsun istedm gunluk yada 2 gunluk yaparim biseycik olmaz Allah in izniyleNeyse sağlık olsun da o kadar da almasaydın. Kaç güne yapacaksın
Şaka yaptım kızKac yillik ev hanimiyim kiz planli aldim cesit olsun istedm gunluk yada 2 gunluk yaparim biseycik olmaz Allah in izniyle
1 kg pirasa 1 semizotu onu salata yapacagm
Yarim kg dolmalil biber
Yarim kg yesil kabak
1 sogan
Bu kdr
Yılbaşı menüsü deyince şöyle oldumYilbasi menusu hazirliyorum
Mercimek corbasi
Firinda tavuk but (hindi yemiyorlar)
Kestaneli ic pilav
Yas pasta
Pogaca
Havuc tarator
Kereviz salatasi
İcecekler olacak.
Ama kapidan gecen arabadan patates sogan aldm okdr cok vermiski sogani filan insallah curumezler pazari abartmadik ama bunlar benim disimda abarti olms oldu geride bosaltmak jstemedim posetiŞaka yaptım kız
Ben de dün pazara gittim, bir kilo soğan istedim. Kilosu 2,5 tl. Adam beş liralık oldu dedi. Bir kilo istedim, bozuluyor sonra deyip geri döktürdüm. Bayağı bozuldu. Bilerek yapıyorlar Keşke sen de bıraksaydın.Ama kapidan gecen arabadan patates sogan aldm okdr cok vermiski sogani filan insallah curumezler pazari abartmadik ama bunlar benim disimda abarti olms oldu geride bosaltmak jstemedim poseti
Neyse 3 gun tatilde kahvaltilara filan patates kizartip yumurtali sogan kavurmasi vs yaparim artik gene bitmez de insallah bi muddet kullanirim
Ben biraz rahatsızım. Milföy hamurundan sosisli peynirli börek yaptım.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Eşim geçen hafta lahana almıştı. Gece yapraklarını kaynattım. Sabah da sardım. Şimdi de pişiyor. Çok şükür yemeğimi yaptım. Sıra evde. Ev kalkmış gidiyor
Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler düşsün ocağa
@Kmsl Hnd
C Cay6
@zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi @Elhan@Sumeyye07 @sekersizcikolata
@morkagit @ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Sorma ya sogan 3 kilo dedm ama 6 verdi galba baya fazla oldu ama artk olan oldu napalmBen de dün pazara gittim, bir kilo soğan istedim. Kilosu 2,5 tl. Adam beş liralık oldu dedi. Bir kilo istedim, bozuluyor sonra deyip geri döktürdüm. Bayağı bozuldu. Bilerek yapıyorlar Keşke sen de bıraksaydın.
Gecmis olsun canım. Neyin var?Ben biraz rahatsızım. Milföy hamurundan sosisli peynirli börek yaptım.
Yukari baksana canım yaa. EtiketledimBeni etiketlememissiniz
Ellerine sağlık canım. Bence çok sağlıklı bir öğün olmuş.Bugün kısır ve kereviz salatası yedim. Doğru düzgün beslenemedim ana yemek olmayınca.
Yarın için menüm belli.
Kremalı mantarlı tavuk
Yanına pirinç pilavı yapacağım.
Tabii ki de her şeyden bir porsiyon çünkü tek kişiyim
Tatlı düşünmedim belki çıkar alırım.
Bildirim gelmedi de bana ondan demiştim. Sorun yokYukari baksana canım yaa. Etiketledim
Ellerine sağlık oh ne güzel erkenden yapmışsın. Bizde dün ani bi karar la annemlere geldik.annem çiğ köfte yaptı.gelmeseydik Evde de çiğ köfte yapacaktimSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Eşim geçen hafta lahana almıştı. Gece yapraklarını kaynattım. Sabah da sardım. Şimdi de pişiyor. Çok şükür yemeğimi yaptım. Sıra evde. Ev kalkmış gidiyor
Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler düşsün ocağa
@Kmsl Hnd
C Cay6
@zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi @Elhan@Sumeyye07 @sekersizcikolata
@morkagit @ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Afiyet şifa olsun canım.Ellerine sağlık oh ne güzel erkenden yapmışsın. Bizde dün ani bi karar la annemlere geldik.annem çiğ köfte yaptı.gelmeseydik Evde de çiğ köfte yapacaktim