- 17 Mayıs 2011
- 8.096
- 12.158
- 34
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.961
Evetİyi aksamlar. Yoksa sen axelia mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetİyi aksamlar. Yoksa sen axelia mısın?
Etiketleri panoya kaydetmiştim. Kopyala yapıştır yapıyordum. Ben de neden kullanıcı ismi çıkmıyor diyordum
Feslegenim günaydın kuzum.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Eşim geçen hafta lahana almıştı. Gece yapraklarını kaynattım. Sabah da sardım. Şimdi de pişiyor. Çok şükür yemeğimi yaptım. Sıra evde. Ev kalkmış gidiyor
Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler düşsün ocağa
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi Elhan @Sumeyye07 sekersizcikolata
@morkagit Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Bir de bana sor elhan abla.Feslegenim günaydın kuzum.
Ellerine sağlık. Çabucak halletmişsin yemeğini.
Balık, çorba , salata var planimda.
Offf akşam limonu sık üzerine...hele bir de malzemeden calmayip bol zeytinyağlı salçalı yaptıysan misss misss...arzu edersen yoğurt da koyabilirsinBir de bana sor elhan abla.
Hallettim ama kaç saat uğraştım 10 dakikada bitecek
Size de afiyet olsun
Valla bizim ctesi pazari bugun kurulmus diyor komsularim gidip bakayim ne var alayim insallsh mutlu oldm pazarn kurulms olmasnaSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Eşim geçen hafta lahana almıştı. Gece yapraklarını kaynattım. Sabah da sardım. Şimdi de pişiyor. Çok şükür yemeğimi yaptım. Sıra evde. Ev kalkmış gidiyor
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
@morkagit Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Ellerine sağlık canım. Eşimin en sevdiği yemek ama yapan yokSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Eşim geçen hafta lahana almıştı. Gece yapraklarını kaynattım. Sabah da sardım. Şimdi de pişiyor. Çok şükür yemeğimi yaptım. Sıra evde. Ev kalkmış gidiyor
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
@morkagit Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
As canım. Ne severim lahana sarmasını. Ev nasıl mis mis kokar şimdiiii. Haftasonu yapayım.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Eşim geçen hafta lahana almıştı. Gece yapraklarını kaynattım. Sabah da sardım. Şimdi de pişiyor. Çok şükür yemeğimi yaptım. Sıra evde. Ev kalkmış gidiyor
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
@morkagit Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Yokk 7 sene oldu 31 yaşındayım ben, 7 senelik evliyizİlk seneniz mi
Rabbim nice mutlu yıllar nasip etsin size canım
Levrek
Salata şalgam
Mutlu senelere canım
Tavuk şiş ile fırında minik patates yapıyorum. Eşim de havuç salatası yaptı sağ olsun. Herkese afiyet olsun.
Nice güzel senelere :)
Teşekkür ediyorum hepinize ☺Dünden kalan ıspanak yemeğinin yanına kıymalı yeşil mercimek yemeği yaptım.
Nice seneleriniz olsun canım..
Zeytinyağlı değilOfff akşam limonu sık üzerine...hele bir de malzemeden calmayip bol zeytinyağlı salçalı yaptıysan misss misss...arzu edersen yoğurt da koyabilirsin
Lahana sarması gibi var mı....eziyetli olsa da değer zahmete. Sağlıkla yiyin kuzum...
Dün pazardan baktım da şöyle sarmalik yassı olanı göremedim benim de aklımda yapacağım bir gün...
Gerçekten mi, Rabbim daha nice 7 seneler nasip etsin canımYokk 7 sene oldu 31 yaşındayım ben, 7 senelik evliyiz
Teşekkür ediyorum hepinize ☺
Hiç kaçırma hemen gitValla bizim ctesi pazari bugun kurulmus diyor komsularim gidip bakayim ne var alayim insallsh mutlu oldm pazarn kurulms olmasna
Yemege fasulye islattim gece
Yayla corbasi
Kuru fasulye
Bulgur pilavi
Salata olaca k insallah
Bence yemeği boş ver sadece tatlı yapEllerine sağlık canım. Eşimin en sevdiği yemek ama yapan yok
Ben kuru fasülye ve pilav ikilisi ile katılıyorum bugün aranıza
Eşim akşama süt getirecek yoğurt için belki birazını tatlı yaparım ama belki söz vermiyorum bak
Ya süt geç geliyor kaynamasını falan beklerken benim yapma isteğim kaçıyor değilse yaparım yaniBence yemeği boş ver sadece tatlı yap
Allah kolaylık versin canım. Kuzucuk senin iliğini kemiğini sömürüyorSelmalar bende bugün lahana sararım belki diyordum ama bütün enerjim bitti malesef
Hiç bişey yapasım yok
Allah kolaylık versin. Bana senede bir yeterAs canım. Ne severim lahana sarmasını. Ev nasıl mis mis kokar şimdiiii. Haftasonu yapayım.
Bizde köfte patates pilav var