Ocağınıza Düştüm 😋

Evet yaa, vaktimiz yemek yapmakla geçiyor. Esleimizin de bir pazarları var. Çok iyi düşünmüşsün 👍👍👍
Ellerine sağlık canım.
Artik 2 gun evde oluyor benm esim .
Ben genellikle temizligi cuma yapip haftasnu da yemek disi biseyle ugrasmamaya esimle vakit gecrmeye calisiyorm hem bana da iyi geliyor

Çok geçmiş olsun canım. Son zamanlarda halsiz olman normal ama başka bir şeyin yok değil mi

Sağol canım yok çok şükür olağan ağrılarım var sadecw bel bacak gibi
Bide dişim ağrıyor az kaldığı için doğumdan sonra yaptırmak istiyorım ama bakalım 🙂

Gece uykusuzlukları başladı artık hralde ön hazırlık 😊

Sağol canım yok çok şükür olağan ağrılarım var sadecw bel bacak gibi
Bide dişim ağrıyor az kaldığı için doğumdan sonra yaptırmak istiyorım ama bakalım 🙂

Gece uykusuzlukları başladı artık hralde ön hazırlık 😊
Kalsiyum eksikliği var muhtemelen 🤔
Doktora söylemen lazım.

ben ezogelin çorbası yaptim bide islak kurabiye yapcam yemek filan gelmiyor aklima yaaa valla .corbayida zor buldum. galiba patates kizarticam
Kolay gelsin canım. Pazara çıkmak şart oldu senin için. Görünce en azından ne yapacağın gelir aklına.

Merhaba. Benim eşim yok bugün ya soğanlı menemen yada kısır yaparım. Canım yemek yapmak istemiyor. Yalnız yemek de hoşuma gitmiyor
Dün markete giderken bir menemen kokusu sarmıştı sokağı 😋😋😋
Ekmek bana bana ye.
Afiyet şifa olsun canım.

Ya ben çok sıkıldım yemek yapmaktan, sanki sadece yemek yapıyormuşum gibi geliyor artık. Geç kahvaltı ettik bugün. Valla dünden de yemeğim yok. 1 tane kereviz var evde kereviz salatası yapayım diyorum ama sadece onla doyulmaz. Bilmiyorum sizleri de okuyayım ona göre bir şey yaparım.

Ya ben çok sıkıldım yemek yapmaktan, sanki sadece yemek yapıyormuşum gibi geliyor artık. Geç kahvaltı ettik bugün. Valla dünden de yemeğim yok. 1 tane kereviz var evde kereviz salatası yapayım diyorum ama sadece onla doyulmaz. Bilmiyorum sizleri de okuyayım ona göre bir şey yaparım.
Bazen hepimize öyle oluyor. Madem kereviz salatası yapacaksın, börek kek falan yap. Gün menüsü gibi olsun

Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Nasılsınız?
Bugün etli brüksel lahanası yapacağım inşallah. Çocuklar için de bir çeşit çorba yaparım ama ne yapacağıma daha karar vermedim. Rabbim hepimizin sofrasına bereket versin. Hepinizi öpüyorum 😘😘😘

@Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
As canım.
Döner, patates kızartması ve soğan halkası vardı. Yanında da pilav niyetine biber dolması

X