-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.881
Bende benzer yaptım cok güzel oldu canimÜç yumurta kullanıyorum. Ikisinin sarısını ayırıyorum. Bir bardak süt, yarım su bardağı erimiş tereyağı yarım su bardağı da sıvı yağı karıştırıyorum. Tabi bir kilo yufka için. Üstüne de parca parca tereyağı koyuyorum.
Çok teşekkür ederim bende yoğurt ve sütü birlikte kullandım yoğurt az kalmıştı diye.çok güzel olmuştu1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
1 adet yumurta
Su bardaklarının bir iki parmak altında koyuyorum tüm börekleri bu sosla yapıyorum. Çok güzel sizde bir deneyin :)
Ceza olsun diye hiç vermeseydin kızBende benzer yaptım cok güzel oldu canimeşim ilk yemem dedi makarna yaptırdı üstüne çayla bi tepsiyi yedi
Hahah dik dik baktım zaten utandi baya yerken gözüme bakıyodu bişey mi dicek diyeCeza olsun diye hiç vermeseydin kız
Yok canım sen çok güzel anlattın. Canımın kıymetini bilmem lazım.Ne guzel annesi sana fikir veriyor
Bu arada sana da geçmiş olsun canım. Dün yazamadım. Aslında geçen gün tam da bunu kast etmiştim. Sürekli sağa sola kosusturmak bağışıklığını düşürür hasta olursun. Ama tam anlatamadım
Ellerine sağlık canım.Yok canım sen çok güzel anlattın. Canımın kıymetini bilmem lazım.
Eşim gündüz uyudu bende kalk hadi ekmek al dedim.yasak ya dedi akşam 5ten sonra.evde de 1lokma ekmek yok.hadi canım o güzel simit lerinden yap dedi.çocuklarda illa topalak çorbası yap dedi.neyseki çorbayı gündüz dökmüştüm.akşam girdim mutfağa hem çorbayı yaptım hem simit.
Ayrıca simit yapmak ta o kadar ustalaşmışım ki 5 dakikada harika siMitler yapıyorum. ...Valla artık her yerin simit ini yiyemiyorum
Telefonda virüs yok değil miĆektigim foto ortadan kayboldu.nasıl olduki galeride bile yok
olabilir ya.oğlum çok kurcalardı. Ona tlf aldıkta rahatladım. Yoksa tlf elime gecmiyorduTelefonda virüs yok değil mi
Bende tavuk sosladım attım dolaba dinlensin akşam atarım fırına .üstünede biraz patates baharatlarım. Yanına pilav ve ayran turşu. Dünden topalak ta var biraz.bende seni öptm canım. Herkese afiyet olsun☺Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Nasılsınız?
Bugün etli brüksel lahanası yapacağım inşallah. Çocuklar için de bir çeşit çorba yaparım ama ne yapacağıma daha karar vermedim. Rabbim hepimizin sofrasına bereket versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Nasılsınız?
Bugün etli brüksel lahanası yapacağım inşallah. Çocuklar için de bir çeşit çorba yaparım ama ne yapacağıma daha karar vermedim. Rabbim hepimizin sofrasına bereket versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Bugün aklımda pizza var bakalım.Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Nasılsınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Ellerine sağlık canım.Bende tavuk sosladım attım dolaba dinlensin akşam atarım fırına .üstünede biraz patates baharatlarım. Yanına pilav ve ayran turşu. Dünden topalak ta var biraz.bende seni öptm canım. Herkese afiyet olsun☺
Evet yaa, vaktimiz yemek yapmakla geçiyor. Esleimizin de bir pazarları var. Çok iyi düşünmüşsünHayirli pazarlar
Ben kahvalti sonrasi mutfagi toplayip karnibaharim vardi hemen onu pismeye koydum. Esimde aksama daha cok var niye acele ettin dedi kafam rahat olsun daha kek te yapacagim dedim gerisi bana da keyif yapmak kalsin islerim bitsin
Portakal almis esim kek yapacagimikindi vakti kahve ile yeriz
Yemekte karnibahar salata salcali makarna olacak insallah
Çok geçmiş olsun canım. Son zamanlarda halsiz olman normal ama başka bir şeyin yok değil miAleyküm selam canım iyi olmaya çalışıyorum bugün kendimi çok halsiz hissediyorum nedense
Bende zeytinyağlı taze fasulye ile pirinç pilavı yapıcam inşallah
Inşallah aklındaki fırınına düşer canımBugün aklımda pizza var bakalım.