Ocağınıza Düştüm 😋

Kesildi mi peki sular ? Su kesilmesi cok ck zor bisey Rabbim kurakliktan korusun kuraklik kapjda

10 da kalktm daha kahvalti yapmadim yemek olarakta ne yapacagmi hic blmiyorum gercekten ya uf hergn dert bi karar vermek yapmaya okdr sklmiyorum karar vermesi zor .

Dunki pilav sadeydi 1 tabaklik artti yayla corbasi yaparim onu . Birde bulgur pilavi yaparim belki.
Evet canım kesildi maalesef :KK43:
Susuzluk zor gerçekten. Musluktan akıyor diye haybeden kullanıyoruz

Bugün bizim evde kutlama var. Evlilik yıldönümüz. Ben de köfte, patates püresi, ıspanak sufle, avcı böreği, patlıcan ezme salatası yaptım. Bir de pasta yaptım, mini kutlamaya hazırız
İlk seneniz mi 😍😍😍😍
Rabbim nice mutlu yıllar nasip etsin size canım

Zaten
Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden sular kesilecek diye duymuştuk o yüzden akşamdan etsiz türlü yaptım. Erişte için de su ayırdım. Birazdan da onu yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz akşama. Gelsin menüler 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
@hasbeenandgone 8
1 1mirac
-Adel- -Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
Astoria Astoria
@Gonulmeyvesi
@Elhan
@Sumeyye07
sekersizcikolata sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
Zaten su yada elektrik gidince hayatta duruyor.çok zor
Kızım kek istedi yaptım
Eşim 3te ise gitti kahvaltı yaparım dedi.oğlumda çorba istedi şehriye çorbası yaptım. Eşim gece gelince ona ne hazırlar ım bilmiyorum.evi süpürüp sildim.şimdi kızıma okuma yaptırıp biraz dinleneyim😊

Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden sular kesilecek diye duymuştuk o yüzden akşamdan etsiz türlü yaptım. Erişte için de su ayırdım. Birazdan da onu yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz akşama. Gelsin menüler 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
@hasbeenandgone 8
1 1mirac
-Adel- -Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
Astoria Astoria
@Gonulmeyvesi
@Elhan
@Sumeyye07
sekersizcikolata sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
Levrek
Salata şalgam😋😋
Bugün bizim evde kutlama var. Evlilik yıldönümüz. Ben de köfte, patates püresi, ıspanak sufle, avcı böreği, patlıcan ezme salatası yaptım. Bir de pasta yaptım, mini kutlamaya hazırız
Mutlu senelere canım💝💝💝

Tavuk şiş ile fırında minik patates yapıyorum. Eşim de havuç salatası yaptı sağ olsun. 😅 Herkese afiyet olsun.

Nice güzel senelere :)

Dünden kalan ıspanak yemeğinin yanına kıymalı yeşil mercimek yemeği yaptım.
Nice seneleriniz olsun canım..

Aslında oldu bu akşam çok çok az yağlı tavuk sote yaptım yaninada mercimek salatası 😊 olmuş mu 😊
Şaka yaptım canım. Sanki diyet yemeği yapmak istemiyorsun gibime geldi. Ama çok güzel olmuş ellerine sağlık. Yeşil mercimek salatası değil mi ? Kenara yazayım bunu 😚😚😚

X