Ocağınıza Düştüm 😋

Üç yumurta kullanıyorum. Ikisinin sarısını ayırıyorum. Bir bardak süt, yarım su bardağı erimiş tereyağı yarım su bardağı da sıvı yağı karıştırıyorum. Tabi bir kilo yufka için. Üstüne de parca parca tereyağı koyuyorum.
Bende benzer yaptım cok güzel oldu canim 🤗eşim ilk yemem dedi makarna yaptırdı üstüne çayla bi tepsiyi yedi :KK70:

1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
1 adet yumurta
Su bardaklarının bir iki parmak altında koyuyorum tüm börekleri bu sosla yapıyorum. Çok güzel sizde bir deneyin :)
Çok teşekkür ederim bende yoğurt ve sütü birlikte kullandım yoğurt az kalmıştı diye.çok güzel olmuştu😍😍

Ne guzel annesi sana fikir veriyor 🤩🤩
Bu arada sana da geçmiş olsun canım. Dün yazamadım. Aslında geçen gün tam da bunu kast etmiştim. Sürekli sağa sola kosusturmak bağışıklığını düşürür hasta olursun. Ama tam anlatamadım 🙄
Yok canım sen çok güzel anlattın. Canımın kıymetini bilmem lazım. 😊
Eşim gündüz uyudu bende kalk hadi ekmek al dedim.yasak ya dedi akşam 5ten sonra.evde de 1lokma ekmek yok.hadi canım o güzel simit lerinden yap dedi.çocuklarda illa topalak çorbası yap dedi.neyseki çorbayı gündüz dökmüştüm.akşam girdim mutfağa hem çorbayı yaptım hem simit.
Ayrıca simit yapmak ta o kadar ustalaşmışım ki 5 dakikada harika siMitler yapıyorum. ...Valla artık her yerin simit ini yiyemiyorum😊😊

Yok canım sen çok güzel anlattın. Canımın kıymetini bilmem lazım. 😊
Eşim gündüz uyudu bende kalk hadi ekmek al dedim.yasak ya dedi akşam 5ten sonra.evde de 1lokma ekmek yok.hadi canım o güzel simit lerinden yap dedi.çocuklarda illa topalak çorbası yap dedi.neyseki çorbayı gündüz dökmüştüm.akşam girdim mutfağa hem çorbayı yaptım hem simit.
Ayrıca simit yapmak ta o kadar ustalaşmışım ki 5 dakikada harika siMitler yapıyorum. ...Valla artık her yerin simit ini yiyemiyorum😊😊
Ellerine sağlık canım. 😋😋😋
Ben bile merak ettim simitlerini 🤤🤤

Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Nasılsınız?
Bugün etli brüksel lahanası yapacağım inşallah. Çocuklar için de bir çeşit çorba yaparım ama ne yapacağıma daha karar vermedim. Rabbim hepimizin sofrasına bereket versin. Hepinizi öpüyorum 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
Bende tavuk sosladım attım dolaba dinlensin akşam atarım fırına .üstünede biraz patates baharatlarım. Yanına pilav ve ayran turşu. Dünden topalak ta var biraz.bende seni öptm canım. Herkese afiyet olsun☺

Hayirli pazarlar
Ben kahvalti sonrasi mutfagi toplayip karnibaharim vardi hemen onu pismeye koydum. Esimde aksama daha cok var niye acele ettin dedi kafam rahat olsun daha kek te yapacagim dedim gerisi bana da keyif yapmak kalsin islerim bitsin 😊
Portakal almis esim kek yapacagim 😋😋 ikindi vakti kahve ile yeriz
Yemekte karnibahar salata salcali makarna olacak insallah

Bugün etli brüksel lahanası yapacağım inşallah. Çocuklar için de bir çeşit çorba yaparım ama ne yapacağıma daha karar vermedim. Rabbim hepimizin sofrasına bereket versin. Hepinizi öpüyorum 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show

Aleyküm selam canım iyi olmaya çalışıyorum bugün kendimi çok halsiz hissediyorum nedense 🙁
Bende zeytinyağlı taze fasulye ile pirinç pilavı yapıcam inşallah

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
Bugün aklımda pizza var bakalım.

Bende tavuk sosladım attım dolaba dinlensin akşam atarım fırına .üstünede biraz patates baharatlarım. Yanına pilav ve ayran turşu. Dünden topalak ta var biraz.bende seni öptm canım. Herkese afiyet olsun☺
Ellerine sağlık canım. 🤤🤤🤤

Hayirli pazarlar
Ben kahvalti sonrasi mutfagi toplayip karnibaharim vardi hemen onu pismeye koydum. Esimde aksama daha cok var niye acele ettin dedi kafam rahat olsun daha kek te yapacagim dedim gerisi bana da keyif yapmak kalsin islerim bitsin 😊
Portakal almis esim kek yapacagim 😋😋 ikindi vakti kahve ile yeriz
Yemekte karnibahar salata salcali makarna olacak insallah
Evet yaa, vaktimiz yemek yapmakla geçiyor. Esleimizin de bir pazarları var. Çok iyi düşünmüşsün 👍👍👍
Ellerine sağlık canım.

Aleyküm selam canım iyi olmaya çalışıyorum bugün kendimi çok halsiz hissediyorum nedense 🙁
Bende zeytinyağlı taze fasulye ile pirinç pilavı yapıcam inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Son zamanlarda halsiz olman normal ama başka bir şeyin yok değil mi

X