-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.861
Hazir yufkayla yapacaksan sut yag yumurta karisimi yumusak yapiyorKizlar ıspanaklı borek yapicamda yumusacik olmasi icin nasi bi sos yapmaliyim yufkalara? tarifinz varsa sos kismini atablr msnz citir pek sevmiyoru m
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün daha iyiyim çok şükür
Ev işlerini hallettim. Çünkü kalkmış gidiyordu
Dün mandalinali kereviz yaptım ama bir gün beklemesi iyi oluyormuş. Ben de beklettim. Bugün mandalinali kereviz ve tarhana çorbası varbir de kızım bisküvili pasta istedi onu yapacağım inşallah. Size de kolay gelsin şimdiden. Allah sofranızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤
@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Evet hazir yufka canim tmam tesekkur ederim ♡Hazir yufkayla yapacaksan sut yag yumurta karisimi yumusak yapiyor
Sabah poğaça yaptım. Akşama da kızım topalak çorbası istedi.bugünlerde menümü kızım belirliyorSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün daha iyiyim çok şükür
Dün mandalinali kereviz yaptım ama bir gün beklemesi iyi oluyormuş. Ben de beklettim. Bugün mandalinali kereviz ve tarhana çorbası varbir de kızım bisküvili pasta istedi onu yapacağım inşallah. Size de kolay gelsin şimdiden. Allah sofranızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤
@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Kurufasulye ıslamıştım. Eşim hasta hamburger istedi. Fasulyeyi kaldırdım. Hamburger yapıcsm. Ekmeği yaptım.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün daha iyiyim çok şükür
@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
1 su bardağı yoğurtKizlar ıspanaklı borek yapicamda yumusacik olmasi icin nasi bi sos yapmaliyim yufkalara? tarifinz varsa sos kismini atablr msnz citir pek sevmiyoru m
Teşekkür ederim canım. Akşam üstü yedik, ben ilk defa yedim ama bayıldım. Çok güzel olduHayırlı cumalar
kerevize bayılırım. Ama mandalinalı hiç denemedim.. Sonucu buradan yazarsanız bize de fikir olur portakal olmadığı zaman mandalina kullanırız
Bu arada geçmiş olsun..
Balkabağını çok severimKurufasulye ıslamıştım. Eşim hasta hamburger istedi. Fasulyeyi kaldırdım. Hamburger yapıcsm. Ekmeği yaptım.
Dünden çorba var. Ve kabak tatlısı. Her hafta kabak tatlısı yapıyorum. Kayınbaba nın arkadaşının balkabağı bahçesi var. Sağolsun geldikçe getirmiş. Buzluğum dolu. Başka ne yapıp değerlendirebiliriz kabağı. Yardımcı olabilirsiniz bu konuda belki
Ne guzel annesi sana fikir veriyorSabah poğaça yaptım. Akşama da kızım topalak çorbası istedi.bugünlerde menümü kızım belirliyor
Sadece sen değilsin canım. Olası felaket senaryoları bizi umutsuzluğa sürükledi.Amiin canimm sevindim daha iyi olmana islerini halletmene de . Isler dururken insan yatsa bile rahat edemiyor tabi bu herkes icin gecerli degilde bizler aliskin degiliz
Bende bu aksama hamur mayalayip pizza yapacagim nasipse sukursuzluk olmasinda ayni seyleri yapmaktan da skldm sanki artik bi tuhafim bugunlerde canm daraliyor Rabbim hepimize feerahlik versin
Üç yumurta kullanıyorum. Ikisinin sarısını ayırıyorum. Bir bardak süt, yarım su bardağı erimiş tereyağı yarım su bardağı da sıvı yağı karıştırıyorum. Tabi bir kilo yufka için. Üstüne de parca parca tereyağı koyuyorum.Kizlar ıspanaklı borek yapicamda yumusacik olmasi icin nasi bi sos yapmaliyim yufkalara? tarifinz varsa sos kismini atablr msnz citir pek sevmiyoru m
Olabilir öyle şeyler canım. Benim de zaman kavramım gitti. Sürekli evde olduğumuz için demek ki.Aleyküm selam Ellerine sağlık canım
Bende nohut ve bulgur pilavı pişirdim ama ilk kez pilavın dibini yakmışım yaa çok şaşkınım daha yeni kpymuştum gibi geldi ocağa ama vaktin geçtiğini amlayamadım demek
Afiyet olsunTeşekkür ederim canım. Akşam üstü yedik, ben ilk defa yedim ama bayıldım. Çok güzel oldu
Tavsiye ederim
Sanırım bunu yapacağım.
Dün pazardan bebek patates aldım. Onunla bir şeyler yapmak istiyorum ama kararsızım.
Bebek patates hiç duymamıştım canım. Ama bakacağım tarifine
Sanırım bunu yapacağım.
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsunmandalinalı da oluyor demek ki bende denerim artıkın,
Benim ev de öyle. Bugün tuttum kolundan oturttum yerine....Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün daha iyiyim çok şükür
@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Olsun canım. Ellerine sağlık. Hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz sonuçtaBenim ev de öyle. Bugün tuttum kolundan oturttum yerine....
Yemek çorba, şnitzel, salata.... oğlanın et yemesi zorunlu olduğu ve en sevdiği et türü şnitzel olduğu için dönüp dolaşıp şnitzel yapıyoruz