- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.181
Hayırlı olsun canım. İkinci olacak heralde.sağlıkla kucağına alırsın insallahEvet canım
Evet canım 2. Olacak amin inşallahHayırlı olsun canım. İkinci olacak heralde.sağlıkla kucağına alırsın insallah
Amin ayn duayi bende ediyorum Allah imm aminnAaa ne güzel konu böyle yeni keşfediyorum :)
Hergün ne pişireceğim diye düşünüyordum artık buraya bakarım :)))
Bugün mercimek çorba ve köri soslu tavuk vardı menümde :) Bu arada 2 gündür diyetteyim az az yedim ama yemek yemek çok güzel birşey allahım hemen kilo veriyim amin :)
Akşama da simit çay yeterGünaydınlar rrrrrrr
Hamur mayaladım. Simit yaptım. Biraz kabarsinlar fırına atacam.
Akşama ne yemek yapacam hiç bi fikrim yok
NerdeeeeeeeAkşama da simit çay yeter
Selamun aleykum kızlar. Canlı dersler başlamadan etiket yapayım, akşama kalmasın
Dün akşam tavuk ızgara yetişmedi. Yemekten sonra pişirdim onu. Yanına da makarna ve kereviz salatası yapmayı düşünüyorum.
Allah bereket versin. Rabbim herkesin sofrasına bereket huzur mutluluk versin. ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
MakarnaAleyküm selam amiin canım
Benimde dünden patatesli sulu köftem var yanına ne yapsam bilmiyorum
Pilavı tek seferde bitirmelik yapıyorum genelde o dün bitti
Makarna
Amin canım eline saglikSelamun aleykum kızlar. Canlı dersler başlamadan etiket yapayım, akşama kalmasın
Dün akşam tavuk ızgara yetişmedi. Yemekten sonra pişirdim onu. Yanına da makarna ve kereviz salatası yapmayı düşünüyorum.
Allah bereket versin. Rabbim herkesin sofrasına bereket huzur mutluluk versin. ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Aleyküm selam nohut pilav var bende deSelamun aleykum kızlar. Canlı dersler başlamadan etiket yapayım, akşama kalmasın
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Ellerine sağlık feslegenim...Selamun aleykum kızlar. Canlı dersler başlamadan etiket yapayım, akşama kalmasın
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl