- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.161
Ellerine sağlık canımOh mis mis hepinzin ellerine sağlık
Bende sulu köfte ve pirinç pilavı uapıcam inşallah yanına da salata yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımOh mis mis hepinzin ellerine sağlık
Bende sulu köfte ve pirinç pilavı uapıcam inşallah yanına da salata yaparım
Söylersin diye sormadım ama yoksaBen bugün sabahtan sağlık ocağına gittim ordan kızı bakicisina bırakıp okula uğradım. Sonra eşimin iş yerinde öğle yemeği yedik. Eve geldim canlı dersim başladı. Yemek yapacak vaktimde kalmadı bir de midem çok bulanıyor bugün. Dünden kalan nohutu yiyeceğiz mecburen
Ellerine sağlık canımEline sağlık canım. Uykusuzluk ta zor
Ben bugün söyle güzel bi kısır yapacam. Yanınada bol tursu
Evet canım cuma günü gittiğimizde gördük bugün de değerler için kan verdim sağlık ocağı da kayıt açtı.Söylersin diye sormadım ama yoksa
4 saat telefonun başındalar. Sonra ödevler. Otur otur, onlar da haklı, biz de haklıyız, devlet de haklı. Haksız yok yaniFeslegen Kokulu Nane A.s canım. Benim büyük oğlum da bu ara kalkıyor sürekli uyuyamıyorum diyor. Babası zor uyutuyor,düzenimiz iyice şaştı. Erkende kalkıyor ama evde enerjilerini atamıyorlar ondan diyorum ben. Azıcık koşsalar ikaz etmek zorunda kalıyoruz komşu şikayete geliyor yoksa Nasıl enerjisini atacak bu çocuklar bilmiyorum ki ..
Bugün ki menümü de yazayım
Patlıcan yemeği,tereyağlı erişte ve yeşil salata :) Hepimize afiyetler olsun
Tebrik ederim ❤❤❤Evet canım cuma günü gittiğimizde gördük bugün de değerler için kan verdim sağlık ocağı da kayıt açtı.
Sen de dokturmussun cabim. Senin de ellerine sağlıkMenuler harika kizlae dokturmussunuz bugun yine
Ben erkenden yaptim yemegimi zeytinyagli pirasa yaptim kendime et sote yaptim dunden az pilav vardi ben yedim yemegmi smdi bunu aksam yemegi sayacagim bakalim bu 2.haftam erkenden yeme isini bitiriyorum haftaicleri.
Esim ve kizim icin tereyagli makarna yapacagim esim gelesiye . Bende boyle
Teşekkür ederiz canım, size de afiyet olsunBizde dünden kalan kuru fasuyle vardı. Önden ayran aşı ve yanina bol salata yaptım. Herkese afiyet olsun
Teşekkür ederim canım amin inşallah bize de sürpriz oldu ama hemen alışıverdik yine deTebrik ederim ❤❤❤
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Çok severim ama hiç yapmadım, ellerine sağlık canım.Son dakika menüme kazandibi tatlısı ekledim şimdi yapıyorum
As canım. Çocuklar bi büyüse de rahatlasan. Mmmm ayran aşı ve patates püresine bayılırım. Zaten c vitamini aldığım için her şey çoook lezzetli geliyor.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Çocuklara bit haller oldu. Geceleri doğru dürüst uyumuyorlar. Ben de sarhoş gibi oldum. Neyse konumuza gelecek olursak bugün için ayran aşı yaptım. Kızım patates salatası istemişti ama patatesler ezildi. Ben de püre yaptım. Bir de tavuk ızgara yapacağım inşallah. Allah bereket versin. ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
İlk defa yaptım güzel oldu ama tabiki kızlar yemediEllerine sağlık canım.
Fırında besamelli ıspanağı merak ettim
Sagol tatlim valla bakacagiz gecen hafta 60 kiloydum iste baslarken 2 3 hafta gecsin bi suan hic hafifleme hissetmiyorum ne yazijki ama hic acikmadim suan elma yicem yarim . Okadar .Sen de dokturmussun cabim. Senin de ellerine sağlık
Peki hiç fark var mı?
Allah tamamina erdirsin canimEvet canım cuma günü gittiğimizde gördük bugün de değerler için kan verdim sağlık ocağı da kayıt açtı.
Amin canımAllah tamamina erdirsin canim
Canım hamilemisinEvet canım cuma günü gittiğimizde gördük bugün de değerler için kan verdim sağlık ocağı da kayıt açtı.
Uyurken anlıyorsun o hafifliği daha rahat uykuya geçiyorsunSagol tatlim valla bakacagiz gecen hafta 60 kiloydum iste baslarken 2 3 hafta gecsin bi suan hic hafifleme hissetmiyorum ne yazijki ama hic acikmadim suan elma yicem yarim . Okadar .
Insallah ise yarar cnku iradesizim istedgmi 11 le 5 6 arasi yicem . 2 gundur 4 bucukta yiyorum
Hoşgeldin canım. Hepimiz aynı konudan muzdaribiz ama birbirimize yardımcı oluyoruzAaa ne güzel konu böyle yeni keşfediyorum :)
Hergün ne pişireceğim diye düşünüyordum artık buraya bakarım :)))
Bugün mercimek çorba ve köri soslu tavuk vardı menümde :) Bu arada 2 gündür diyetteyim az az yedim ama yemek yemek çok güzel birşey allahım hemen kilo veriyim amin :)
Evet canımCanım hamilemisin