- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.221
Ellerine sağlık canım. Kuru fasulye ile yumurtalı ıspanak değişik geldiKurufasulye var dünden bizde de. Yanına yumurtalı ıspanak yapıcam
Ben karnabaharı hiç sevmem Allah affetsinO zaman ben size sorayım (yeni gelinim ve karnabaharı ilk kez yapacağım) ve bu sebzeyi sevmeyen birine nasıl yapsamda ımm harika dedirtebilirim acaba tarifiniz var mıı :)Feslegen Kokulu Nane ve diğer tüm arkadaşlar :)
Hahahaha işte vitamin olsun diye yiyeyim dedim birde diyet oluncaBen karnabaharı hiç sevmem Allah affetsin
Napimm elmalar curuyeydi miiEllerine sağlık canım. Insani yoldan çıkarıyorsun. Turta
Ispanakla başka ne yapabilirim peki. Yıkadım. Kolay olur diye düsündğm ama akasız oldu biraz.Ellerine sağlık canım. Kuru fasulye ile yumurtalı ıspanak değişik geldi
Her şey elmalar içinNapimm elmalar curuyeydi mii
canım ıspanaklı borek ve ıspanaklı pasta çekti allahım nolur hemen kilo vereyimde yemeye devam edebileyimIspanakla başka ne yapabilirim peki. Yıkadım. Kolay olur diye düsündğm ama akasız oldu biraz.
Ispanaklı börek yapabilirsin. Cayın yanına güzel olur, hatta kahvaltıda da yersinizIspanakla başka ne yapabilirim peki. Yıkadım. Kolay olur diye düsündğm ama akasız oldu biraz.
Oyle deme kiz mis gbidir ciktim aldm marketten smdiBen karnabaharı hiç sevmem Allah affetsin
Illaki mis gibidir, sorun karnabaharda değil ben deOyle deme kiz mis gbidir ciktim aldm marketten smdi
Denerim feslegenim teşekkür ederim. Musakkayi çiğden yaptım annem usulü...Senin de ellerine sağlık Elhan abla
Bir gün patlıcanları fırında kizrtmayi dene. Çok hafif oluyor
Bu mutfağın şefi sensin.Ben kim aşçıbaşı olmak kim
Inşallah beğenirsinİnternetten tarif buldum beşamel soslu karnabahar diye onu yapıyorum şimdi
Afiyet olsun kuzum inan pazar gun yaptim hala bile canim istiyor o derece guzel oluyor begenmene sevindim . Portakal in suyu puf puf yapiyor onu galba asitli ya
Tarifi bulamadım bende istiyorummmmAfiyet olsun kuzum inan pazar gun yaptim hala bile canim istiyor o derece guzel oluyor begenmene sevindim . Portakal in suyu puf puf yapiyor onu galba asitli ya
Çayım bizim başımız kel mi...bize de ver please ...evin içine sinen kokusunu hayal edebiliyorum...Afiyet olsun kuzum inan pazar gun yaptim hala bile canim istiyor o derece guzel oluyor begenmene sevindim . Portakal in suyu puf puf yapiyor onu galba asitli ya
Hayırlı olsunEvet canım cuma günü gittiğimizde gördükbugün de değerler için kan verdim sağlık ocağı da kayıt açtı.
Beşamel soslu fırında yapabilirsiniz.O zaman ben size sorayım (yeni gelinim ve karnabaharı ilk kez yapacağım) ve bu sebzeyi sevmeyen birine nasıl yapsamda ımm harika dedirtebilirim acaba tarifiniz var mıı :)Feslegen Kokulu Nane ve diğer tüm arkadaşlar :)