Ocağınıza Düştüm 😋

Bende bugün fırında etli sebze pişireceğim.. Yanına pilav.. Keşke sütlaç yapan biri olsa da yesem 😊 karnım burnuma kadar geldi fazlasını yapamıyorum maalesef 🙈
Ayy kıyamam 🙄🙄
Üç harfli marketlerde hazırı satılıyor. En azından isteğin gecer

Kız ne diyeti, ye gitsin 🤣🤣

Kız yiyorum zaten bünyem kilo almaya o kadar müsait ki 😃 bugün 85 rakamını gördüm daha 2.5 ay var bu gidişle durumum iyi değil hayır kilo olunca doğumda zor oluyomuş bari aldığım kiloya ekstra kilo dahil etmiyim dedim ama inşallah başarılı olurum 😄

Ayy kıyamam 🙄🙄
Üç harfli marketlerde hazırı satılıyor. En azından isteğin gecer
Canım yaa valla aklıma gelmedi hiç dışardan almak.. Herşeyi dışardan söylediğimiz şu zamanda nasıl aklıma gelmedi 🙈Eşime söyleyeyim gelirken getirsin hatta meşhur sütlaççı var ordan aldırayım çok sağol yapıp bana yedirmiş kadar oldun 😘

Selamun aleykum kızlar. Canlı dersler başlamadan etiket yapayım, akşama kalmasın 😂😂
Dün akşam tavuk ızgara yetişmedi. Yemekten sonra pişirdim onu. Yanına da makarna ve kereviz salatası yapmayı düşünüyorum. 😋😋😋
Allah bereket versin. Rabbim herkesin sofrasına bereket huzur mutluluk versin. ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
@O1deren87
@adel8893
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Kurufasulye var dünden bizde de. Yanına yumurtalı ıspanak yapıcam

Canım yaa valla aklıma gelmedi hiç dışardan almak.. Herşeyi dışardan söylediğimiz şu zamanda nasıl aklıma gelmedi 🙈Eşime söyleyeyim gelirken getirsin hatta meşhur sütlaççı var ordan aldırayım çok sağol yapıp bana yedirmiş kadar oldun 😘
Ne demek canım. Hamilelerin canı bir şey çekince çok üzülüyorum. ❤❤❤

slmlar bz oglen çocuklarla milfoy boregi ,kisir yedik . baya da kaldi aksamada yeter galiba cunku tek cesit y iyo benimkiler. sakizli muhallebi almistim onu yapabilirm kalkablrsem yerimden. esim gelncede tost filan yparim artik . kisir filan yemez o
Ellerine sağlık canım. Olduğu kadar, kendini harap etme 😘😘

X