- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.201
Ayy kıyamamBende bugün fırında etli sebze pişireceğim.. Yanına pilav.. Keşke sütlaç yapan biri olsa da yesemkarnım burnuma kadar geldi fazlasını yapamıyorum maalesef
Aşçıbaşindan başka ne cevap beklenir di mi canım...Kız ne diyeti, ye gitsin
Allah seni kız 3 harfli deyince tırstım birazAyy kıyamam
Üç harfli marketlerde hazırı satılıyor. En azından isteğin gecer
Ellerine sağlık canım. Benim dr bakliyat yapma zamanım geldiAleyküm selam nohut pilav var bende de
Kız ne diyeti, ye gitsin
Canım yaa valla aklıma gelmedi hiç dışardan almak.. Herşeyi dışardan söylediğimiz şu zamanda nasıl aklıma gelmediAyy kıyamam
Üç harfli marketlerde hazırı satılıyor. En azından isteğin gecer
Karşı dağlara kar yağdı burda bakliyat zamanı geldiEllerine sağlık canım. Benim dr bakliyat yapma zamanım geldi
Kurufasulye var dünden bizde de. Yanına yumurtalı ıspanak yapıcamSelamun aleykum kızlar. Canlı dersler başlamadan etiket yapayım, akşama kalmasın
Dün akşam tavuk ızgara yetişmedi. Yemekten sonra pişirdim onu. Yanına da makarna ve kereviz salatası yapmayı düşünüyorum.
Allah bereket versin. Rabbim herkesin sofrasına bereket huzur mutluluk versin. ❤❤❤
Kmsl Hnd
@Cay6
@O1deren87
@adel8893
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Ben kim aşçıbaşı olmak kimAşçıbaşindan başka ne cevap beklenir di mi canım...
Selam kizlar
Ben somon alacagim zeytinyagli pirasa ve tereyagli makarnam var . Salata yaparim birde
Ellerine sağlık canım. Insani yoldan çıkarıyorsun. TurtaHe bir de evde kac gndur duran elmalar vardi elmali turta yaptim pisiyor .
Senin de ellerine sağlık Elhan ablaEllerine sağlık feslegenim...
Patlıcan musakka düşünüyorum ben de yanına cacık
Afiyet olsun canım.Sadece kıza şehriye çorbası yaptım. Akşama pide yaptıracak eşim. Ayran salata falan yaparım sadece..
Kız niye güldünMenümü de yazayım
Dünden makarnam var
Çıtır kanat yapacam
Narlı salata
Ne demek canım. Hamilelerin canı bir şey çekince çok üzülüyorum. ❤❤❤Canım yaa valla aklıma gelmedi hiç dışardan almak.. Herşeyi dışardan söylediğimiz şu zamanda nasıl aklıma gelmediEşime söyleyeyim gelirken getirsin hatta meşhur sütlaççı var ordan aldırayım çok sağol yapıp bana yedirmiş kadar oldun
Kış geldi deseneKarşı dağlara kar yağdı burda bakliyat zamanı geldi
Ellerine sağlık canım. Olduğu kadar, kendini harap etmeslmlar bz oglen çocuklarla milfoy boregi ,kisir yedik . baya da kaldi aksamada yeter galiba cunku tek cesit y iyo benimkiler. sakizli muhallebi almistim onu yapabilirm kalkablrsem yerimden. esim gelncede tost filan yparim artik . kisir filan yemez o