- 27 Kasım 2016
- 4.366
- 18.344
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.141
Bizde de fırında tavuklu patates vardı yanında salata arkasından mozaik pastaSelamun aleykum kızlar . Çok vaktim yok hemen yazıp çıkayım. Akşam kereviz sapının yemeğini yaptım. Dünden de musakka kaldı. Bugün de çocuklar için tarhana çorbası yaptım. Allah bereket versin. Hepimize kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Denedgnde bana yaz mutlaka olurmu
Yazarım mutlaka canım. Bardaga da dikkat ederim teşekkür ederim
Memnun kalacak§inYazarım mutlaka canım. Bardaga da dikkat ederim teşekkür ederimfotoya gerek yok o görüntü gözümün önünde zaten
Gerçekten öyle bir film,rica ederim :)Sayenizde bende izledim bu akşam oğlumla ve bayıldık :) uzun zaman oldu başını izleyip kapatmadan, sıkılmadan gerile gerile izledik.müthiş bir filmmiş teşekkür etmek istedim :)
Maşallah ben dolma ve çorba yaptım şimdiden.Fazla fazla yaptım yarın işlerim var yemeğim hazır olsun dedimSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Çocuklara bit haller oldu. Geceleri doğru dürüst uyumuyorlar. Ben de sarhoş gibi oldum. Neyse konumuza gelecek olursak bugün için ayran aşı yaptım. Kızım patates salatası istemişti ama patatesler ezildi. Ben de püre yaptım. Bir de tavuk ızgara yapacağım inşallah. Allah bereket versin.❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Çocuklara bit haller oldu. Geceleri doğru dürüst uyumuyorlar. Ben de sarhoş gibi oldum. Neyse konumuza gelecek olursak bugün için ayran aşı yaptım. Kızım patates salatası istemişti ama patatesler ezildi. Ben de püre yaptım. Bir de tavuk ızgara yapacağım inşallah. Allah bereket versin.❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Eline sağlık canım. Uykusuzluk ta zorSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Çocuklara bit haller oldu. Geceleri doğru dürüst uyumuyorlar. Ben de sarhoş gibi oldum. Neyse konumuza gelecek olursak bugün için ayran aşı yaptım. Kızım patates salatası istemişti ama patatesler ezildi. Ben de püre yaptım. Bir de tavuk ızgara yapacağım inşallah. Allah bereket versin.❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Denemeyi planlıyorum teşekkür ederim.İlk defa yaptım da yedim de ama çok hoşuma gitti. Hatta büyük kızım da beğendi
Eşim de pişerken çok kötü kokuyor zehirlemeyiz değil mi dedi
Çok şükür zehirlenmedik . Tavsiye ederim
Afiyet olsun canımMaşallah ben dolma ve çorba yaptım şimdiden.Fazla fazla yaptım yarın işlerim var yemeğim hazır olsun dedim
Ellerine sağlık canım.Fırında beşamelli ıspanak
Kıymalı spagetti
Mor lahana salatası