Ocağınıza Düştüm 😋

Bizde de fırında tavuklu patates vardı yanında salata arkasından mozaik pasta

Denedgnde bana yaz mutlaka olurmu

Eskiden olan kucucuk cay bardaklari var ya onlardan kullanarak yaptim canim ben . Bu halde bile asiri kabariyor gecen seneki foto duruyor istersen atarim buyuk cay bardagyla yaparsan kaliba belki cok gelir diye belirtmek istedim Z zeLina
Yazarım mutlaka canım. Bardaga da dikkat ederim teşekkür ederim fotoya gerek yok o görüntü gözümün önünde zaten

Sayenizde bende izledim bu akşam oğlumla ve bayıldık :) uzun zaman oldu başını izleyip kapatmadan, sıkılmadan gerile gerile izledik.müthiş bir filmmiş teşekkür etmek istedim :)
Gerçekten öyle bir film,rica ederim :)

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Çocuklara bit haller oldu. Geceleri doğru dürüst uyumuyorlar. Ben de sarhoş gibi oldum. Neyse konumuza gelecek olursak bugün için ayran aşı yaptım. Kızım patates salatası istemişti ama patatesler ezildi. Ben de püre yaptım. Bir de tavuk ızgara yapacağım inşallah. Allah bereket versin. ❤❤❤❤

Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family

Maşallah ben dolma ve çorba yaptım şimdiden.Fazla fazla yaptım yarın işlerim var yemeğim hazır olsun dedim

Oh mis mis hepinzin ellerine sağlık
Bende sulu köfte ve pirinç pilavı uapıcam inşallah yanına da salata yaparım

Ben bugün sabahtan sağlık ocağına gittim ordan kızı bakicisina bırakıp okula uğradım. Sonra eşimin iş yerinde öğle yemeği yedik. Eve geldim canlı dersim başladı. Yemek yapacak vaktimde kalmadı bir de midem çok bulanıyor bugün. Dünden kalan nohutu yiyeceğiz mecburen

Eline sağlık canım. Uykusuzluk ta zor
Ben bugün söyle güzel bi kısır yapacam. Yanınada bol tursu

Feslegen Kokulu Nane A.s canım. Benim büyük oğlum da bu ara kalkıyor sürekli uyuyamıyorum diyor. Babası zor uyutuyor,düzenimiz iyice şaştı. Erkende kalkıyor ama evde enerjilerini atamıyorlar ondan diyorum ben. Azıcık koşsalar ikaz etmek zorunda kalıyoruz komşu şikayete geliyor yoksa Nasıl enerjisini atacak bu çocuklar bilmiyorum ki ..
Bugün ki menümü de yazayım
Patlıcan yemeği,tereyağlı erişte ve yeşil salata :) Hepimize afiyetler olsun

Menuler harika kizlae dokturmussunuz bugun yine
Ben erkenden yaptim yemegimi zeytinyagli pirasa yaptim kendime et sote yaptim dunden az pilav vardi ben yedim yemegmi smdi bunu aksam yemegi sayacagim bakalim bu 2.haftam erkenden yeme isini bitiriyorum haftaicleri.
Esim ve kizim icin tereyagli makarna yapacagim esim gelesiye . Bende boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…