Ocağınıza Düştüm 😋

Söylersin diye sormadım ama yoksa

4 saat telefonun başındalar. Sonra ödevler. Otur otur, onlar da haklı, biz de haklıyız, devlet de haklı. Haksız yok yani
Ellerine sağlık canım.

Sen de dokturmussun cabim. Senin de ellerine sağlık
Peki hiç fark var mı?

As canım. Çocuklar bi büyüse de rahatlasan. Mmmm ayran aşı ve patates püresine bayılırım. Zaten c vitamini aldığım için her şey çoook lezzetli geliyor.
Ben de fırında tavuklu patatesin yanına salçalı makarna koydum kızlar ben salça dışında sarmısak ve kimyon da koyuyorum çok güzel oluyor. Tavsiye edeyim dedim.

Sen de dokturmussun cabim. Senin de ellerine sağlık
Peki hiç fark var mı?
Sagol tatlim valla bakacagiz gecen hafta 60 kiloydum iste baslarken 2 3 hafta gecsin bi suan hic hafifleme hissetmiyorum ne yazijki ama hic acikmadim suan elma yicem yarim . Okadar .
Insallah ise yarar cnku iradesizim istedgmi 11 le 5 6 arasi yicem . 2 gundur 4 bucukta yiyorum

Aaa ne güzel konu böyle yeni keşfediyorum :)
Hergün ne pişireceğim diye düşünüyordum artık buraya bakarım :)))

Bugün mercimek çorba ve köri soslu tavuk vardı menümde :) Bu arada 2 gündür diyetteyim az az yedim ama yemek yemek çok güzel birşey allahım hemen kilo veriyim amin :)

Uyurken anlıyorsun o hafifliği daha rahat uykuya geçiyorsun

Hoşgeldin canım. Hepimiz aynı konudan muzdaribiz ama birbirimize yardımcı oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…