• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne güzel yapmışsınız. 🤩🤩🤩
Uzun zaman olmuştu. Bu arada eşinin iş yerindeki vaka ne oldu? Başka kimsede çıktı mı
Çok şükür canim herhangi bi vaka yok.eşim pazartesi ise başlicak ama kmsl Hnd nin hamile eltisine bulaşmış virüs. Hastanede tek başına yatıyo. Esindede cıkmis oda evde .duruyo. Kadın bayağı kötü. Ona çok uzuldum

Dün patates biber patlıcan kızarttım. Sarımsaklı yoģurtlu yedik
Bugün ise kızım illa balık yicem dedi.eşimde gitti aldı. Akşam onu yapacam.Herkeslere afiyet olsun

Dün ilk defa deniz borulcesi yedik güzeldi tadı tavsiye ederim mineral dolu saglikli birşey mis kendiso :))

Dünden bamya yemeğim var :)

Bugün de yanına tavuk yapayım diyorim

Çok şükür canim herhangi bi vaka yok.eşim pazartesi ise başlicak ama kmsl Hnd nin hamile eltisine bulaşmış virüs. Hastanede tek başına yatıyo. Esindede cıkmis oda evde .duruyo. Kadın bayağı kötü. Ona çok uzuldum
Nerden bulaşmış 😳😳😳
Dün patates biber patlıcan kızarttım. Sarımsaklı yoģurtlu yedik
Bugün ise kızım illa balık yicem dedi.eşimde gitti aldı. Akşam onu yapacam.Herkeslere afiyet olsun
Afiyet şifa olsun kuzuya 😋😋😋

Dün ilk defa deniz borulcesi yedik güzeldi tadı tavsiye ederim mineral dolu saglikli birşey mis kendiso :))

Dünden bamya yemeğim var :)

Bugün de yanına tavuk yapayım diyorim
Börülce yedim ama deniz börülcesi farklı mı
Bu arada altta çıkan şey ne

As fesleğenim.
Barbunya pilavın yanına evde çok kırmızı biber 🌶 olduğu için fırında peynirli biber, ezme salata ve san Sebastian cheesecake yaptım.
Yarın için de biftekleri sosladım fajita yapıcam. Bugünden salatalar da kaldı

Back