• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

piknik size iyi gelecekti oh mis gibi
kaç aydir evdesin degişik olsun..
cadiyi ablaya birak oynasin :)
yada eşine postala gezdirsin parka felan götürsün :)
Gerçekten güzel oldu. Ablası onu tutamaz da eşimle dönüşümlü baktık.

Yaparsın canım. Oda eglenir.benim misafirlerim gitti.yazmadıgim gün ailecek yemeğe gittik.dün ise artan yemekler vardı karpuz kavun vardı dogradim yedik. Bugün ise bilmiyorum ne yapacağım. Artık evdekiler ne isterse😊
Ne güzel yapmışsınız. 🤩🤩🤩
Uzun zaman olmuştu. Bu arada eşinin iş yerindeki vaka ne oldu? Başka kimsede çıktı mı

Evet ya buz gibi çok güzel oluyor.vişneyle karışık yapıyorum bazen az şekerli ekşi ekşi sıcakta iyi oluyor.
Açık havada koşturmak yormuştur onları güzelce uyurlar inşallah:))
Uyudular çok şükür. Küçük kızım neredeyse hiç dışarı çıkıp oynamadı desem abartmış olmam. Çok mutlu oldu, 😊😊

Uyudular çok şükür. Küçük kızım neredeyse hiç dışarı çıkıp oynamadı desem abartmış olmam. Çok mutlu oldu, 😊😊
Kıyamam ya.. çok seviyorlar oraya buraya koşturmayi🥰 bizimki sık çıkıyor ama her defasında sevindirik oluyor🤣

Gelmişken menümüde yazayım. Dünden et suyuna şehriye çorbası yapmıştım ondan var. Birde etli nohut yaptım. Erik suyu var. Salata da yaparım. Pilavida eşim isterse yapacağım az birşey..

Kıyamam ya.. çok seviyorlar oraya buraya koşturmayi🥰 bizimki sık çıkıyor ama her defasında sevindirik oluyor🤣

Gelmişken menümüde yazayım. Dünden et suyuna şehriye çorbası yapmıştım ondan var. Birde etli nohut yaptım. Erik suyu var. Salata da yaparım. Pilavida eşim isterse yapacağım az birşey..
Ne yapsınlar sıkılıyorlar. 😊😊

Ne güzel yemekleri halletmişsin. Ben hâlâ bilmiyorum ne yapacağım 🙈🙈

Bugün mesayide 😑😑😑
Ona da çok sinir oldum da çaktırmıyorum.
İş olduğu için çaktırma boşver. Bak mesela benimki izinde ama işim var dedi gitti. Ne zaman geleceği belli değil. Aklımdaki saatte gelmezse ben çaktiracağım mesela:)
Akşamda menemen + kahvaltı öneriyorum..

İş olduğu için çaktırma boşver. Bak mesela benimki izinde ama işim var dedi gitti. Ne zaman geleceği belli değil. Aklımdaki saatte gelmezse ben çaktiracağım mesela:)
Akşamda menemen + kahvaltı öneriyorum..
Mesai olmasa kıyameti koparırdım ama 🤷‍♀️
Adam da mecbur.

Dünden kalanlarla kahvaltılık koyarım. Çok haklısın. 🤩🤩

Feslegenim kuzum...selam eder gül yüzünden öperim. :KK68:
Ocak bugün kaynamayacak dünden taze fasulye ve bulgur pilavı var. Soğuk bir ayranla nasipleniriz inşallah. :KK200:
Herkese selam ve sevgiler.

Çocuklar evde bunalıyor değişik istiyorlar oynamak istıyorlar bence biraz salsak iyi arkadaş istıyor yanına. Benım kızım arkadaş buldu mu hiç bana bakmaz anne git arkadaşımla oynayacagim diyor yalnız birakamıyorum

Feslegenim kuzum...selam eder gül yüzünden öperim. :KK68:
Ocak bugün kaynamayacak dünden taze fasulye ve bulgur pilavı var. Soğuk bir ayranla nasipleniriz inşallah. :KK200:
Herkese selam ve sevgiler.
Teşekkür ederiz elhan abla. Size de afiyet olsun 😘😘😘❤❤❤❤

Çocuklar evde bunalıyor değişik istiyorlar oynamak istıyorlar bence biraz salsak iyi arkadaş istıyor yanına. Benım kızım arkadaş buldu mu hiç bana bakmaz anne git arkadaşımla oynayacagim diyor yalnız birakamıyorum
Çocuklar kendi akranlarıyla oynamak istiyorlar. 😂😂😂
Bizi ne yapsınlar.

Back