• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aleyküm selam canım bizim bugün kahvaltıyla yemek bir oldu gibi
Kıymalı yumurta yaptım
Dünde mrlrmen yapmıştım
Allahım yemek yapamıyorum yaa 😣😣

Aleyküm selam canım bizim bugün kahvaltıyla yemek bir oldu gibi
Kıymalı yumurta yaptım
Dünde mrlrmen yapmıştım
Allahım yemek yapamıyorum yaa 😣😣
Hepsi geçecek Allah'ın izniyle canım. Kendini sıkma. Yapamıyorsan yapamıyorsun 🤷‍♀️
Bir kaç hafta daha peynir ekmek ile idare edilir. Olmadı bazı öğünler dışarıdan sipariş edilir. 🤗🤗

Hepsi geçecek Allah'ın izniyle canım. Kendini sıkma. Yapamıyorsan yapamıyorsun 🤷‍♀️
Bir kaç hafta daha peynir ekmek ile idare edilir. Olmadı bazı öğünler dışarıdan sipariş edilir. 🤗🤗

Canım çok sağol ne kadar rahatlatıcı yorumun 😍saat geç oldu biraz ama az önce dediğin gibi yaptık aşermek bumu oluyor bilmiyorum 😄😄

Oyu kurban olurum çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sıcak çorba en iyi gelir heralde
Patatea püresi falan da iyi.gelir mi acaba iyice ezip sütle karıştırsan akışkan olıyor ya o da acıtmaz belki

Oyu kurban olurum çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sıcak çorba en iyi gelir heralde
Patatea püresi falan da iyi.gelir mi acaba iyice ezip sütle karıştırsan akışkan olıyor ya o da acıtmaz belki
Doktor çok sıcak da çok soğuk da içmesin dedi. Ama patates püresi aklıma gelmemişti. Teşekkür ederiz canım 😘😘😘

Allah razı olsun canım. Hava sıcak, soğuk şeylere çok dikkat etmedik açıkçası:KK43:
Kuzum valla benimkide sürekli dondurma istiyo çokta yiyor almasak bı dert alsak bı.
Dolaba su koyuyoruz tutturuyo bende icecem diye valla bir şekilde yiyip içiyorlar.insallah çabuk toparlar kıyamam☹️

Back