- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #16.741
Lahmacaun yapmayı düşünüyorum uzun zaman oldı yapmayalı.
İyi eğlenceler pikniğin tadını çıkarın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aydır evdeyiz, dışarı çıkınca bir koşmaya başlıyorOh neguzel tadını çıkarın minnakta insallah uslu durur eğlenir
Afiyet olsun canım.Benim dünden mercimek corbam makarnam var dün eşim başka bişey yaptırmıştı onu yedik bunlar kaldı bugün yanına kabak mücver yapcam bide salata
Kolay gelsin canım. Teşekkür ederimLahmacaun yapmayı düşünüyorum uzun zaman oldı yapmayalı.
Sağol canım benim sizede bol eglencelerAfiyet olsun canım.
Benim kizda öyleydi halada oyledetutabilene aşk olsun bol kosturmacali bir gün olcak yaniKaç aydır evdeyiz, dışarı çıkınca bir koşmaya başlıyor
Tutamıyorum.
Bol bol eğlenceler canımKaç aydır evdeyiz, dışarı çıkınca bir koşmaya başlıyor
Tutamıyorum.
piknik size iyi gelecekti oh mis gibiSelamun aleykum kızlar. Bugün pikniğe gidiyoruz
Ama benim küçük cadiyla nasıl yaparım bilmiyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
Yaparsın canım. Oda eglenir.benim misafirlerim gitti.yazmadıgim gün ailecek yemeğe gittik.dün ise artan yemekler vardı karpuz kavun vardı dogradim yedik. Bugün ise bilmiyorum ne yapacağım. Artık evdekiler ne isterseSelamun aleykum kızlar. Bugün pikniğe gidiyoruz
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
Merhaba canım. İyi eğlenceler. Bizde ufak bir gezi yaptık. Dün gece geldik. Bugün haşlama yaptım. Dolapta biber kabak falan kalmıştı onları kavurdum. Erik kompostosu yaptim. Birazini kış için birazını şimdi içeriz..Selamun aleykum kızlar. Bugün pikniğe gidiyoruz
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
As canısı....Nasıl geçti piknik? Naptı küçük cadı? Bizde barbunya ve pilav varSelamun aleykum kızlar. Bugün pikniğe gidiyoruz
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
Nasıl yoruldum anlatamamBenim kizda öyleydi halada oyledetutabilene aşk olsun bol kosturmacali bir gün olcak yani
Sizinki daha güzel olmuşMerhaba canım. İyi eğlenceler. Bizde ufak bir gezi yaptık. Dün gece geldik. Bugün haşlama yaptım. Dolapta biber kabak falan kalmıştı onları kavurdum. Erik kompostosu yaptim. Birazini kış için birazını şimdi içeriz..
Ayakkabılarını çıkarıp nasıl koştuAs canısı....Nasıl geçti piknik? Naptı küçük cadı? Bizde barbunya ve pilav var
Hem de nasılMinnak canına okudumu
Evet ya buz gibi çok güzel oluyor.vişneyle karışık yapıyorum bazen az şekerli ekşi ekşi sıcakta iyi oluyor.Sizinki daha güzel olmuş
Ellerine sağlık canım. Ben de bu yaz erik kaynatıp içiyorum. Bu sıcaklarda çok iyi geliyor
Senin menü piknikten daha güzelmişBol bol eğlenceler canım
Annemdeyim
Çiğköfte
Tavuklu pilav
(Dünden spagetti)
Bugün anne günü galibaannemdeyim