• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

piknik size iyi gelecekti oh mis gibi
kaç aydir evdesin degişik olsun..
cadiyi ablaya birak oynasin :)
yada eşine postala gezdirsin parka felan götürsün :)

Yaparsın canım. Oda eglenir.benim misafirlerim gitti.yazmadıgim gün ailecek yemeğe gittik.dün ise artan yemekler vardı karpuz kavun vardı dogradim yedik. Bugün ise bilmiyorum ne yapacağım. Artık evdekiler ne isterse😊

Merhaba canım. İyi eğlenceler. Bizde ufak bir gezi yaptık. Dün gece geldik. Bugün haşlama yaptım. Dolapta biber kabak falan kalmıştı onları kavurdum. Erik kompostosu yaptim. Birazini kış için birazını şimdi içeriz..

Merhaba canım. İyi eğlenceler. Bizde ufak bir gezi yaptık. Dün gece geldik. Bugün haşlama yaptım. Dolapta biber kabak falan kalmıştı onları kavurdum. Erik kompostosu yaptim. Birazini kış için birazını şimdi içeriz..
Sizinki daha güzel olmuş 🤩🤩🤩
Ellerine sağlık canım. Ben de bu yaz erik kaynatıp içiyorum. Bu sıcaklarda çok iyi geliyor

Sizinki daha güzel olmuş 🤩🤩🤩
Ellerine sağlık canım. Ben de bu yaz erik kaynatıp içiyorum. Bu sıcaklarda çok iyi geliyor
Evet ya buz gibi çok güzel oluyor.vişneyle karışık yapıyorum bazen az şekerli ekşi ekşi sıcakta iyi oluyor.
Açık havada koşturmak yormuştur onları güzelce uyurlar inşallah:))

Back