Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım uzağızBaya uzakmisiz iyilestiniz inşaallah
Çok teşekkür ederim canımHarika görünüyor ellerine sağlık nevoş
Çok teşekkür ederim canımAmaa çok güzel gözüküyor yalnız Ellerine, emeğine sağlık ❤
Çok teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık abla başarılar
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık Nevoş. Senin eline geçsin bir tarif yeter ki, konuşturmuşsun yine
Ben de ilk yine kendine yorum yapar mı ki acaba diye bekledimNevoş gözüm ilk senin yorumunu aradı
Kendi kendime başarı dileseydimBen de ilk yine kendine yorum yapar mı ki acaba diye bekledim
Hevesimiz kursağımızda kaldıBen de ilk yine kendine yorum yapar mı ki acaba diye bekledim
Dileseydin vallaha çok güzel gozukuyor. Bizim börekler simididen dama gitti sanırımKendi kendime başarı dileseydim
gunuller bir olsun Allah şifa versin canımEvet canım uzağız
Ameliyat olacağım canım ondan sonra inşaallah
Sağ ol canım benimgunuller bir olsun Allah şifa versin canım
Hepimizin böreği çok güzelBakalım juri en çok kimi beğenecekDileseydin vallaha çok güzel gozukuyor. Bizim börekler simididen dama gitti sanırım
Neden ameliyat olacaksın haberim yokkkEvet canım uzağız
Ameliyat olacağım canım ondan sonra inşaallah
Sezeryan dikişimin olduğu bölgede rahim dokusu oluşmuş.Oda her ay kanama ve şişlik yapıyor.2-3 aydır özel günlerde resmen sürünüyorumOndan o bölgeyi temizleyip patolojiye göndereceklerNeden ameliyat olacaksın haberim yokkk
Çok geçmiş olsun, Allah sağlık sıhhat versin.Sezeryan dikişimin olduğu bölgede rahim dokusu oluşmuş.Oda her ay kanama ve şişlik yapıyor.2-3 aydır özel günlerde resmen sürünüyorumOndan o bölgeyi temizleyip patolojiye gönderecekler
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun, Allah sağlık sıhhat versin.
Sezeryan olalı kaç yıl oldu?
Geçmiş olsun canım yaaa kıyamam sana, ihmalin bayagaa uzun sürmüş amaTeşekkür ederim canım
11 yıl oldu.
Ben biraz ihmal ettim.
Önce bu kadar sorun çıkmıyordu.Sona geldim artıkGeçmiş olsun canım yaaa kıyamam sana, ihmalin bayagaa uzun sürmüş ama