- 11 Nisan 2007
- 82.717
- 480.136
- Konu Sahibi Margaret Hale
Teşekkür ederim Bonuscuğum.
Geçen seferde oyum sana gidecekken başka börekler girdi araya kafa karıştıran ben naptım oy kullanmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Bonuscuğum.
İşte aradığım seçmen.Geçen seferde oyum sana gidecekken başka börekler girdi araya kafa karıştıran ben naptım oy kullanmadım
Teşekkür ederim İbizacım.Çok şık bir sofra olmuş eline sağlık
Sende mi Hale ibiza diye diye ibiza yaptırcanız en sonunda banaTeşekkür ederim İbizacım.
İbiza kaderindir DediyyyySende mi Hale ibiza diye diye ibiza yaptırcanız en sonunda bana
Yapıştı üstüme jennoş kurtar beniiiİbiza kaderindir Dediyyyy
Napayım Dediyy=İbiza.Sende mi Hale ibiza diye diye ibiza yaptırcanız en sonunda bana
İbiza denince Şeyma Subaşı bile eline su dökemez canımYapıştı üstüme jennoş kurtar beniii
Hahaaha dimi önce ben Şeyma da kimmişİbiza denince Şeyma Subaşı bile eline su dökemez canım
Havan batsın İbizacıHahaaha dimi önce ben Şeyma da kimmiş
O kadar fakirim ki İbiza deyince aklıma sadece Dediyy’in yaptığı tatlı geliyor. Bir ada olduğunu unutmuşum.İbiza denince Şeyma Subaşı bile eline su dökemez canım
Şeyma iyi ki var o yüzden,o bu hayatı yaşıyor,biz öğreniyoruz Tabii Dediyyy olmasa hiç çağrışım bile yapmayacakO kadar fakirim ki İbiza deyince aklıma sadece Dediyy’in yaptığı tatlı geliyor. Bir ada olduğunu unutmuşum.
Ahajahsjshjahs maalesef.o bu hayatı yaşıyor,biz öğreniyoruz
Ahajahsjshjahs maalesef.
Bende denerim severim bu tarz kekleriTeşekkürler minnoş. Kek cidden çok güzel oldu. Ben de ilk defa denedim. Bundan sonra en favori kekim.
Teşekkürler PareciğimEllerinize emeğinize sağlık bol şanslar