• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aa bende tarhana corbasi yaptim cok uzun zamandan sonra
Salata manti ve tiramisu menumuz dolasmaya cktik gelncede cok acikmistm boyle hazirladim tatliyi gnduz yapmistim .

As fesleğenim.
Barbunya pilavın yanına evde çok kırmızı biber 🌶 olduğu için fırında peynirli biber, ezme salata ve san Sebastian cheesecake yaptım.
Yarın için de biftekleri sosladım fajita yapıcam. Bugünden salatalar da kaldı
Ellerine sağlık canım. Yarinki menü de tamam 👍👍👍

Ayyy ne güzel :KK71::KK71:
Bizim yerimize de eğlen canım 🤗🤗🤗
Çocuktu koronaydı biraz endişeliyim aslında. Yolda uzun biraz.Eşim ısrar etmese bu sene deniz istemiyordum. Geçen haftaki şehir gezisi gibi olmuştu. Kendimiz takilmiştik. Güzel olmuştu. İnşallah bu da güzel olur. Tek iyi yanı ne pişirsem diye düşünmeyeceğim.🤭

Çocuktu koronaydı biraz endişeliyim aslında. Yolda uzun biraz.Eşim ısrar etmese bu sene deniz istemiyordum. Geçen haftaki şehir gezisi gibi olmuştu. Kendimiz takilmiştik. Güzel olmuştu. İnşallah bu da güzel olur. Tek iyi yanı ne pişirsem diye düşünmeyeceğim.🤭
Arabanız var mı

Arabanız var mı
Evet canım var ama kız uzun süre koltuğunda oturmak istemiyor. Kucağıma hatta babasının kucağına gitmeye falan çalışıyor. Sürekli ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalışıyorum. Yolun sonunda tükenmiş oluyorum🤣

Evet canım var ama kız uzun süre koltuğunda oturmak istemiyor. Kucağıma hatta babasının kucağına gitmeye falan çalışıyor. Sürekli ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalışıyorum. Yolun sonunda tükenmiş oluyorum🤣
Anlıyorum canım. 🙄🙄
Biraz otursun biraz kucağına alırsın, inşallah çok sıkmaz seni.

Gece ciksaniz yola uyur belki canim biz oyle yapmistik kizim kucukken
Iyi tatiller bu arada tadini cikarr

Aksam yemegi sonrasi cay icerken bamya ayikladim kizimi uyuttuktan sonra da pisirdim yarina yemegim bamyamm var miss gbi ve de manti Allah bereket versn smdiden yazaym dedm yarn disarida olacagm o yuzden yemegm hazir olsun aksam gelince diye dusundum yaptim iyi yaptim 😂

Aksam yemegi sonrasi cay icerken bamya ayikladim kizimi uyuttuktan sonra da pisirdim yarina yemegim bamyamm var miss gbi ve de manti Allah bereket versn smdiden yazaym dedm yarn disarida olacagm o yuzden yemegm hazir olsun aksam gelince diye dusundum yaptim iyi yaptim 😂
Ellerine sağlık canım. İyi eğlenceler size. 😘😘😘😘

Back