- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.986
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.001
Eee ne yapacağız burda çoğu hamurişine dadandıSen yazınca benim de ağzım ekşidi
Evet yaa yapınca yiyor insan..
Allah iyiliğini versinHani olmamış ya kendi kendime suclulul hissettim sen ne güzel başka yapcaktın
Afiyet şifa olsun canım.2 kilo hanur yogurmuşum, birde mayalandı tabi. Bi 3.kiloluk hamura çıktı
Karpuz üzüm peynir üçlüsüne bayılıyorum ama daha çıkmadı burda.Eee ne yapacağız burda çoğu hamurişine dadandı
Karpuz açılsa ohKarpuz üzüm peynir üçlüsüne bayılıyorum ama daha çıkmadı burda.
Canım kusura bakmayın sırf karşılık olsun diye alakasız bir mesaja beğenmedim yapınca dayanamadım sordum bende..Burası yeri değil farkındasınız değil mi? Menü veya yemek paylaşacaksınız buyrun ama polemik sayfası değil burası
Ben bugün parmak kebabı yapacağım sebzelerim bozulmadan değerlendirmem gerek. Dünden az pilav var kıza da az bezelye pişirmeyi düşünüyorum.Selamun aleykum kızlar. Ortalığı toparlayıp öyle geleyim dedim. Ama yemeğim yok
Aksi gibi malzeme de yok. Çocuklara kek yaptım, yanına kısır yapsam çayla içsel diye düşünüyorum ama bir çeşit daha yapmam lazım sanki.
Sizce ne yapmalıyım?
Belki sizden kopya çekerim. ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
9Ben hiç tüm tavuk fırına sürmedim.güzel pişiyor mu içi?
Valla canım hiç yapma bence oh ne güzel kısır kek.Yanınada çay oh yeter valla.bizde bugün et kavurması var.profeterol düşünüyordum ama klima takilacakmis yapamamki .etraf toz falan olacak temizlenecek .yarın yaparım kısmet olursaSelamun aleykum kızlar. Ortalığı toparlayıp öyle geleyim dedim. Ama yemeğim yok
Aksi gibi malzeme de yok. Çocuklara kek yaptım, yanına kısır yapsam çayla içsel diye düşünüyorum ama bir çeşit daha yapmam lazım sanki.
Sizce ne yapmalıyım?
Belki sizden kopya çekerim. ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Posete koymadan pisermi acaba.biz poşet fazla sevmiyoz. Dişi çıtır seviyoruzBen 2 defa yaptım fırın poşetinde canim cok güzel olmuştu baya kemikten ayrılıyordu
Canım ben çok az haşlayıp koyuyorum içi poşsin diye ama ablam direk koyuyor pişiyor öylede..Posete koymadan pisermi acaba.biz poşet fazla sevmiyoz. Dişi çıtır seviyoruz
Ayyyy buzlukta profeterol hamurı buldummm altın bulmuş gibi sevindim valla hemen bir muhallebi sos ohhhh bugünkü tatlı olduValla canım hiç yapma bence oh ne güzel kısır kek.Yanınada çay oh yeter valla.bizde bugün et kavurması var.profeterol düşünüyordum ama klima takilacakmis yapamamki .etraf toz falan olacak temizlenecek .yarın yaparım kısmet olursa
Estağfurullah canım. Özellikle yapılmış. Kuru fasulye pilav beğenmemek de ne bileyimCanım kusura bakmayın sırf karşılık olsun diye alakasız bir mesaja beğenmedim yapınca dayanamadım sordum bende..
Biraz piştikten sonra poşeti açıpta iyice kızarıncaya pişirince cıtır oluyor cnm öylede.yapabilirsin bageti bu şekilde yapmıştım birkere çıtır olmuştuPosete koymadan pisermi acaba.biz poşet fazla sevmiyoz. Dişi çıtır seviyoruz
Bayramda kahvaltıya yapmıştım pisiyi. Velibağ zahmetli olmasa onu yaparım da birinin cimcimeyi tutması lazım.Ben bugün parmak kebabı yapacağım sebzelerim bozulmadan değerlendirmem gerek. Dünden az pilav var kıza da az bezelye pişirmeyi düşünüyorum.
Severlere pişi yapabilirsin. Bizim apartmanda biri yaptı mis gibi koktu vallaama dayanacağım yapmayacağım
Ben hiç tüm tavuk fırına sürmedim.güzel pişiyor mu içi?
Kızlar bayramda eşim yaptı. Dışı çıtır çıtır olmuştu. İçi de güzel pişmişti.Bende merak ettm
9
Hayırlı olsun canım güle güle kullanınValla canım hiç yapma bence oh ne güzel kısır kek.Yanınada çay oh yeter valla.bizde bugün et kavurması var.profeterol düşünüyordum ama klima takilacakmis yapamamki .etraf toz falan olacak temizlenecek .yarın yaparım kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?