Geçmiş olsun canım. Bir daha konu açarken on kere düşün. 🙄🙄
Üyenin biri yüzünden böyle bir kural geldi. Hatta konu açma bize danış 🤣🤣🤣

Bu arada ben de manti denemek istiyorum ama cesaretim yok 🤭🤭🤭
Ayy haklsn valla öyle yapcam artik canımm. 🤣🤣
Yaa bende bayadir istiyodm valla cikardm kıyma bugn denicem cnm oğlan yatinca 🤣🤣 bezeleri kücük alicam bakalm ins olur 🤣 benim annem manti ustasi aslinda cok güzel yapar şipşak.. 🙃 buarada bugun menemen yedik markete gitmeden. Daha acikmadik galiba gece mantiya anca acıkırız 🤣

Adını tam hatırlamıyorum. Ban yemeden hemen cevap yazın diye başlık atmıştı. Kazen de sinirlendi. Bile bile yanlış yere konu açanlara 1 ay ceza dedi. Ama 1 1mirac neden o kadar ceza aldı anlamadım.
Aaa bunu simdi duydum canım. Benim konuma gelen yorumlari bile sildiler kompleeee sayfa sayfa yorum vardı ayol 🙄🤣

Selamun aleykum günaydın kızlar. Çok enteresan ama yemeğim hazır 😆😆

Akşam nohut ıslatmıştım. Sabah pişirdim hemen. Pilavı da birazdan yaparım inşallah. Çocuklara da kakaolu kek yapacağım. Salata da eşimden. Salata yapmayı hiç sevmiyorum yaaa. 🤭🤭🤭🤭
Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz? ❤❤❤

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Limontuzundan salata denedim anteptenmis
Ekşi bide bol ekşili midemide eksiyor 😁😁

Sen kendi fikrine olmayanı beğenmiyorsun ya ben de kuru pilav sevmiyorum :)
Fikrime olmayanları beğenmem ama azmine hayran kaldım yaptığımı unuttuğum yorumlarımı bile bulmuş çıkarmışsın arşivden :KK70:

Ayrıca Kuru pilav milli yemeğimizdir.. sevilmez mi hiç:))

Gunaydın kizlar, tavuk aldm dün. Soslayip tüm olarak fırın poşetinde pisirmeyi düşünüyorum. Yanınada bulgur pilavi yaparim cocuklar seviyor cacık vs. Süt göndermiş kv onla da puding yaparm büyük ihtimal.

Mantı da yapmadım akşam kalkamadim yürümüştük yorulmusm galiba 2 aydan fazladir dişarı cıkmıyordm..

Gunaydın kizlar, tavuk aldm dün. Soslayip tüm olarak fırın poşetinde pisirmeyi düşünüyorum. Yanınada bulgur pilavi yaparim cocuklar seviyor cacık vs. Süt göndermiş kv onla da puding yaparm büyük ihtimal.

Mantı da yapmadım akşam kalkamadim yürümüştük yorulmusm galiba 2 aydan fazladir dişarı cıkmıyordm..
Ben hiç tüm tavuk fırına sürmedim.güzel pişiyor mu içi?

Afiyet olsun canım. Ben de iki aydır çıkmıyorum. Her yerim ağrıyor. Hemen de yoruluyorum

Back