- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.981
Allah Allah ben sürekli yaparım hiç o sorunla karşılaşmadım. Tavsiyede ettim şimdi suçlandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy haklsn valla öyle yapcam artik canımm.Geçmiş olsun canım. Bir daha konu açarken on kere düşün.
Üyenin biri yüzünden böyle bir kural geldi. Hatta konu açma bize danış
Bu arada ben de manti denemek istiyorum ama cesaretim yok
Çook teşekkür ederim canim valla. Ya valla yuzunede yazdim, 1 ay cezayi duyunca kesin kazen bey banladi dedim. Doğruymuş kendisi biraz agresif ne zaman denk gelsemçok geçmiş olsun canım bir ay ceza nedir ya Feslegen Kokulu Nane hangi üye yüzünden oldu bu uygulama?
Aaa bunu simdi duydum canım. Benim konuma gelen yorumlari bile sildiler kompleeee sayfa sayfa yorum vardı ayol
Limontuzundan salata denedim anteptenmisSelamun aleykum günaydın kızlar. Çok enteresan ama yemeğim hazır
Akşam nohut ıslatmıştım. Sabah pişirdim hemen. Pilavı da birazdan yaparım inşallah. Çocuklara da kakaolu kek yapacağım. Salata da eşimden. Salata yapmayı hiç sevmiyorum yaaa.
Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz? ❤❤❤
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Sen kendi fikrine olmayanı beğenmiyorsun ya ben de kuru pilav sevmiyorum :)
Fikrime olmayanları beğenmem ama azmine hayran kaldım yaptığımı unuttuğum yorumlarımı bile bulmuş çıkarmışsın arşivdenSen kendi fikrine olmayanı beğenmiyorsun ya ben de kuru pilav sevmiyorum :)
Ben hiç tüm tavuk fırına sürmedim.güzel pişiyor mu içi?Gunaydın kizlar, tavuk aldm dün. Soslayip tüm olarak fırın poşetinde pisirmeyi düşünüyorum. Yanınada bulgur pilavi yaparim cocuklar seviyor cacık vs. Süt göndermiş kv onla da puding yaparm büyük ihtimal.
Mantı da yapmadım akşam kalkamadim yürümüştük yorulmusm galiba 2 aydan fazladir dişarı cıkmıyordm..
Oyyy maşallah, ne kadar pişirdin kız öyleDaha yapmadm ben 3 saattir pizza pişiriyorum. Kaynanamlarada göndercem. Bakalım evi bi süpürüp yaparım
Kim suçladıAllah Allah ben sürekli yaparım hiç o sorunla karşılaşmadım. Tavsiyede ettim şimdi suçlandım
Sen yazınca benim de ağzım ekşidiLimontuzundan salata denedim anteptenmis
Ekşi bide bol ekşili midemide eksiyor
Evet yaa yapınca yiyor insan..Artık kilo aldıracak şeyler yapmayacağım !!!
Ben 2 defa yaptım fırın poşetinde canim cok güzel olmuştu baya kemikten ayrılıyorduBen hiç tüm tavuk fırına sürmedim.güzel pişiyor mu içi?
Hani olmamış ya kendi kendime suclulul hissettim sen ne güzel başka yapcaktınKim suçladı
Nasıl suçlandın anlamadım
2 kilo hanur yogurmuşum, birde mayalandı tabi. Bi 3.kiloluk hamura çıktıOyyy maşallah, ne kadar pişirdin kız öyle
Afiyet olsun canım. Ben de iki aydır çıkmıyorum. Her yerim ağrıyor. Hemen de yoruluyorumGunaydın kizlar, tavuk aldm dün. Soslayip tüm olarak fırın poşetinde pisirmeyi düşünüyorum. Yanınada bulgur pilavi yaparim cocuklar seviyor cacık vs. Süt göndermiş kv onla da puding yaparm büyük ihtimal.
Mantı da yapmadım akşam kalkamadim yürümüştük yorulmusm galiba 2 aydan fazladir dişarı cıkmıyordm..
Burası yeri değil farkındasınız değil mi? Menü veya yemek paylaşacaksınız buyrun ama polemik sayfası değil burasıSen kendi fikrine olmayanı beğenmiyorsun ya ben de kuru pilav sevmiyorum :)
Cok teşekkür ederim canim evet yaa ayaklarım nasıl agriyordu cidden akşamAfiyet olsun canım. Ben de iki aydır çıkmıyorum. Her yerim ağrıyor. Hemen de yoruluyorum