Şaşırttın beni. Bugün de mangal bekliyordum 😆😆😆
Ama ellerine sağlık canım. Yemekler nefis😋😋
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Selamun aleykum günaydın kızlar. Çok enteresan ama yemeğim hazır 😆😆

Akşam nohut ıslatmıştım. Sabah pişirdim hemen. Pilavı da birazdan yaparım inşallah. Çocuklara da kakaolu kek yapacağım. Salata da eşimden. Salata yapmayı hiç sevmiyorum yaaa. 🤭🤭🤭🤭
Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz? ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Ayyyy ne güzel yemekler hazır afiyet olsun canım😘😘😘

Bende bugün
Tavuklu beşamelli lazanya
Yoğurt çorbası
Patates kızartması 😋😋😋

Var👍👍👍
Maşallah maşallah ellerine sağlık erkenden yemekleri halletmek ne güzell
Benim detoks türlüm var zaten ama o benim o yüzden eşime ne yapsam ne yapsmm hala karar veremedik eşim ben sana söylerim diyor ve en çok kullandığı kelimeler "fark etmez" 😄
Yahu sen bi fikir söylede onu yapayım 😅😅
Ayyy benim eşim de böyle onu yapim yok bunu yapim yokkkk sonra da sen bilirsin diyor😜😜😜
Selamm canımm kızlar . 1 ayy ceza aldımm yaaa 😳😳😳 tam ceza bitti gelicem diye sevinirken internet bitti 🤣🤣 tum ramazan buraya hasret geçti resmen 🤣 neyse ki burdayimm.. dunki menu eşimin isteğiyle kiymali pide yaptm.. bugun için bi fikrim yok 🤔 bi markete gidip gelicez ona göre karar vericem.. canım günlerdir acayip ev yapımı manti istiyor onu deniyebilirim ama ancak çocuklar yatınca 😄 hamur acmayida beceremem ama bakicam artik kücük kücük filan acarim belki ama onu yapicam gece bile olsa yapmaliyim kesin cünkü canm çok çekti..🤣🤣
Kız ne cezası bu böyle 1 ay naptın🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bende bugün
Yoğurt çorbası
Patates kızartması 😋😋😋

Var👍👍👍

Ayyy benim eşim de böyle onu yapim yok bunu yapim yokkkk sonra da sen bilirsin diyor😜😜😜

Kız saç konusunu bdv ye açtım diye sanki birşey yaptık vallahi gerek yoktu okadar .🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bende bugün
Yoğurt çorbası
Patates kızartması 😋😋😋

Var👍👍👍

Tam çıldırmalık değil mi 😄
Ya ben bi çorba da yerim ama sen ne istiyosun canın ne çekiuor söyle onu yapayım diyorum farketmez senin canın ne isterse diyor 😄😄😄

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bende bugün
Yoğurt çorbası
Patates kızartması 😋😋😋

Var👍👍👍

Ellerine sağlık canım. Nefis bir menü olmuş 😋

Selamm canımm kızlar . 1 ayy ceza aldımm yaaa 😳😳😳 tam ceza bitti gelicem diye sevinirken internet bitti 🤣🤣 tum ramazan buraya hasret geçti resmen 🤣 neyse ki burdayimm.. dunki menu eşimin isteğiyle kiymali pide yaptm.. bugun için bi fikrim yok 🤔 bi markete gidip gelicez ona göre karar vericem.. canım günlerdir acayip ev yapımı manti istiyor onu deniyebilirim ama ancak çocuklar yatınca 😄 hamur acmayida beceremem ama bakicam artik kücük kücük filan acarim belki ama onu yapicam gece bile olsa yapmaliyim kesin cünkü canm çok çekti..🤣🤣
Geçmiş olsun canım. Bir daha konu açarken on kere düşün. 🙄🙄
Üyenin biri yüzünden böyle bir kural geldi. Hatta konu açma bize danış 🤣🤣🤣

Bu arada ben de manti denemek istiyorum ama cesaretim yok 🤭🤭🤭

Geçmiş olsun canım. Bir daha konu açarken on kere düşün. 🙄🙄
Üyenin biri yüzünden böyle bir kural geldi. Hatta konu açma bize danış 🤣🤣🤣

Bu arada ben de manti denemek istiyorum ama cesaretim yok 🤭🤭
[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım bir ay ceza nedir ya Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane hangi üye yüzünden oldu bu uygulama?

Selamun aleykum günaydın kızlar. Çok enteresan ama yemeğim hazır 😆😆

Akşam nohut ıslatmıştım. Sabah pişirdim hemen. Pilavı da birazdan yaparım inşallah. Çocuklara da kakaolu kek yapacağım. Salata da eşimden. Salata yapmayı hiç sevmiyorum yaaa. 🤭🤭🤭🤭
Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz? ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Bende salata yapmayı hiç sevmiyorum😊şimdi korona çıktı da herseyi yıkayıp kaldırdığım için biraz kolay oluyo😅
Sabahtan beri evi temizliyorum şimdi oturdum.öldum ya temizle temizle bitmiyo.şimdi ne güzel uyurum ama çocukları aşağı indirecem. Valla mercimek çorbası yaptım başkada bişe yapamam .çok yoruldum

Bende salata yapmayı hiç sevmiyorum😊şimdi korona çıktı da herseyi yıkayıp kaldırdığım için biraz kolay oluyo😅
Sabahtan beri evi temizliyorum şimdi oturdum.öldum ya temizle temizle bitmiyo.şimdi ne güzel uyurum ama çocukları aşağı indirecem. Valla mercimek çorbası yaptım başkada bişe yapamam .çok yoruldum
Eline koluna sağlık canım. Yaz da geldi , daha çok toz oluyor :(
Benim de bazen sadece mercimek çorbası yaptığım olur. Bugün de böyle olsun 😁😁

Eline koluna sağlık canım. Yaz da geldi , daha çok toz oluyor :KK43:
Benim de bazen sadece mercimek çorbası yaptığım olur. Bugün de böyle olsun 😁😁
Ay aynen ya.bugün keşke kış gelse dedim.sinirlendim valla arka odaları kapattım. Süpürüyorum siliyorum bi bakıyorum tozlar ucuşmuş.

Back