Selamun aleykum kızlar. Ortalığı toparlayıp öyle geleyim dedim. Ama yemeğim yok :KK34:
Aksi gibi malzeme de yok. Çocuklara kek yaptım, yanına kısır yapsam çayla içsel diye düşünüyorum ama bir çeşit daha yapmam lazım sanki. 🤔🤔
Sizce ne yapmalıyım?
Belki sizden kopya çekerim. ❤❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64

Aleyküm selam canımm ay şuan çok açımm yazdığınız herşey öyle cazip geliyor kiii
Çiğ börek de yapabilirsin çok lezzetli oluyor 🤗

Benim türlüm var eşime dün patates oturtma yapmıştım bitti tabi
Şimdi hala karar veremedi yine bakalım bekliyorum 😄

Aleyküm selam canımm ay şuan çok açımm yazdığınız herşey öyle cazip geliyor kiii
Çiğ börek de yapabilirsin çok lezzetli oluyor 🤗

Benim türlüm var eşime dün patates oturtma yapmıştım bitti tabi
Şimdi hala karar veremedi yine bakalım bekliyorum 😄
Hakkını helal et 🙈🙈🙈
Diyettesin.
Çi börek nasıl yapılır bilmiyorum. 🤷‍♀️
Bu arada eşin neden senin yemeğinden yemiyor? Yeşil mercimek yemeği gayet lezzetlidir.

Hakkını helal et 🙈🙈🙈
Diyettesin.
Çi börek nasıl yapılır bilmiyorum. 🤷‍♀️
Bu arada eşin neden senin yemeğinden yemiyor? Yeşil mercimek yemeği gayet lezzetlidir.
Ayyyy çiğ börek çok güzel olur

Yeşil mercimek yemeğini nasıl yapıyorsunuz ya ben mi yanlış biliyorum bi ben doymuyorum herhalde bu yemekle🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ayyyy çiğ börek çok güzel olur

Yeşil mercimek yemeğini nasıl yapıyorsunuz ya ben mi yanlış biliyorum bi ben doymuyorum herhalde bu yemekle🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Patates, havuç, kabak, kıyma, yeşil mercimek.. bunları küp küp doğruyorum. Yağda bir iki kez çeviriyorum. Biraz salça ve su ekliyorum 😋😋😋
Yeşil mercimek yiyince çok tok hissediyorum kendimi. Protein oranı yüksek çünkü

Selamun aleykum kızlar. Ortalığı toparlayıp öyle geleyim dedim. Ama yemeğim yok :KK34:
Aksi gibi malzeme de yok. Çocuklara kek yaptım, yanına kısır yapsam çayla içsel diye düşünüyorum ama bir çeşit daha yapmam lazım sanki. 🤔🤔
Sizce ne yapmalıyım?
Belki sizden kopya çekerim. ❤❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Avusturyanın kendinr has hazır sosu var krema ile yapılıyor. O sosu aldım tavukla onu yapacagım yanına sade prinç pilavı ile.

Patates, havuç, kabak, kıyma, yeşil mercimek.. bunları küp küp doğruyorum. Yağda bir iki kez çeviriyorum. Biraz salça ve su ekliyorum 😋😋😋
Kmsl hnd bence bu kadar sağlıklı bi yemeği büyük cadın hayatta yemez😅😅😅😅

Normalde yeşil mercimeği patlıcanla yaparız güzel okur üzerine sarımsaklı yoğurtla yeriz ama böyle hiç denemedim
Dimi yani.afiyet olsun.oğlum çok seviyor.bir ara istedi fırın yoktu. Dünde aklıma geldi yapim dedim ama işte servisi bekliyorum.
Evet gerçekten lezzetli oluyor neyse yarına yaparsın o zaman👍👍
Bugün de tavuk günü 😁😁😁
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.
Tavuk görünce ben :confused: :confused:

Bayramda kahvaltıya yapmıştım pisiyi. Velibağ zahmetli olmasa onu yaparım da birinin cimcimeyi tutması lazım.

Bu arada hamur işi için jübile yapmıştın hatırlatırım :KK53:
Cimcimeyi yolla bana benimkiyle takılsın:)
Evet o yüzden yapmıyorum değilse o kokuya dayanamaz yapardım 🙈 unumda az kaldı bilerek aldırmıyorum 🤣🤣

Back