Selamun aleykum kızlar. Ortalığı toparlayıp öyle geleyim dedim. Ama yemeğim yok :KK34:
Aksi gibi malzeme de yok. Çocuklara kek yaptım, yanına kısır yapsam çayla içsel diye düşünüyorum ama bir çeşit daha yapmam lazım sanki. 🤔🤔
Sizce ne yapmalıyım?
Belki sizden kopya çekerim. ❤❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
ayseMsb ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64

Burası yeri değil farkındasınız değil mi? Menü veya yemek paylaşacaksınız buyrun ama polemik sayfası değil burası :KK20:
Canım kusura bakmayın sırf karşılık olsun diye alakasız bir mesaja beğenmedim yapınca dayanamadım sordum bende..

Selamun aleykum kızlar. Ortalığı toparlayıp öyle geleyim dedim. Ama yemeğim yok :KK34:
Aksi gibi malzeme de yok. Çocuklara kek yaptım, yanına kısır yapsam çayla içsel diye düşünüyorum ama bir çeşit daha yapmam lazım sanki. 🤔🤔
Sizce ne yapmalıyım?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
Efsun64 Efsun64
Ben bugün parmak kebabı yapacağım sebzelerim bozulmadan değerlendirmem gerek. Dünden az pilav var kıza da az bezelye pişirmeyi düşünüyorum.

Severlere pişi yapabilirsin. Bizim apartmanda biri yaptı mis gibi koktu valla🤣 ama dayanacağım yapmayacağım🤣

Sizce ne yapmalıyım?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
Efsun64 Efsun64
Valla canım hiç yapma bence oh ne güzel kısır kek.Yanınada çay oh yeter valla.bizde bugün et kavurması var.profeterol düşünüyordum ama klima takilacakmis yapamamki .etraf toz falan olacak temizlenecek .yarın yaparım kısmet olursa

Valla canım hiç yapma bence oh ne güzel kısır kek.Yanınada çay oh yeter valla.bizde bugün et kavurması var.profeterol düşünüyordum ama klima takilacakmis yapamamki .etraf toz falan olacak temizlenecek .yarın yaparım kısmet olursa
Ayyyy buzlukta profeterol hamurı buldummm altın bulmuş gibi sevindim valla hemen bir muhallebi sos ohhhh bugünkü tatlı oldu 🥰🥰🥰

Ben bugün parmak kebabı yapacağım sebzelerim bozulmadan değerlendirmem gerek. Dünden az pilav var kıza da az bezelye pişirmeyi düşünüyorum.

Severlere pişi yapabilirsin. Bizim apartmanda biri yaptı mis gibi koktu valla🤣 ama dayanacağım yapmayacağım🤣
Bayramda kahvaltıya yapmıştım pisiyi. Velibağ zahmetli olmasa onu yaparım da birinin cimcimeyi tutması lazım.

Bu arada hamur işi için jübile yapmıştın hatırlatırım :KK53:

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın 🤩🤩🤩🤩

Back