- Emoji Skoru
- 18.343
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.521
Amin canım bi de sahur menüsü yazayım çorba- haşlanmış yumurta- sütAllah kabul etsin canım.
Sahur için de yemek mi yapıyorsun? Ben gözümü açamıyorum kahvaltı hazırlıyorumAmin canım bi de sahur menüsü yazayım çorba- haşlanmış yumurta- süt
Yapacaktım yapmadım menü hızla değişti çocuklar tavuk isteyince :))Afiyet olsun
Ne tatlısı yapacaksın
Ziyafet varmışYapacaktım yapmadım menü hızla değişti çocuklar tavuk isteyince :))
Sarma-tavuk patates dünden kalan yemekler :)) tatlı olarak da kardeşim mozaik pasta almış marketten onu yedik :))
Evet canım güzel geçti yani :)) şükür bu güne :))Ziyafet varmış
Allah kabul etsin canım
Tabii ki biz de ağırlıklı olarak kahvaltı yapıyoruz canım..O gösterdiğim pideden yapmıştım bir-iki defa...kahvaltının yanına çorba ısıtıp yumurta haşlıyorum sadece. Yumurtayı tavsiye ederim tok tutuyor....Sahur için de yemek mi yapıyorsun? Ben gözümü açamıyorum kahvaltı hazırlıyorum
Benim bise yok beyefendiyle görüşmedik napacam konusunda uyansın bakayım ne isteyecekSelamunaleykum hanımlar. Cumamız mübarek olsun. ❤❤❤❤
Çorbam bayağı bereketlendi. Hâlâ bitmedi
Kızım makarna istedi. Bugün çorba ve makarna var. Allah bereket versin
Siz de durumlar nasıl? Yemekte ne var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Dürt, de ki : ne istiyorsun, fesleğen ne yemek yapacaksın diyor. Acil cevap vermem lazımBenim bise yok beyefendiyle görüşmedik napacam konusunda uyansın bakayım ne isteyecek
Aman uyusun sora başımın etini yiyo uyuzDürt, de ki : ne istiyorsun, fesleğen ne yemek yapacaksın diyor. Acil cevap vermem lazım
Ara ara paşaya baksın sen biraz uyu. Çok rahata alıştırma.Aman uyusun sora başımın etini yiyo uyuzbenden çok uyuyo hala bana laf ediyo
Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Ben dün kıymalı makarna ve fırında beşamel soslu kıymalı karışık sebze yaptım. Benim kalan iç bereketlendi:)) ikisinde de az kaldı. Şimdi şehriye çorbası pişirdim. Salata falan yeter herhalde..Selamunaleykum hanımlar. Cumamız mübarek olsun. ❤❤❤❤
Çorbam bayağı bereketlendi. Hâlâ bitmedi
Kızım makarna istedi. Bugün çorba ve makarna var. Allah bereket versin
Siz de durumlar nasıl? Yemekte ne var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Ne kadar güzel olmuş.Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Ben dün kıymalı makarna ve fırında beşamel soslu kıymalı karışık sebze yaptım. Benim kalan iç bereketlendi:)) ikisinde de az kaldı. Şimdi şehriye çorbası pişirdim. Salata falan yeter herhalde..
Dolmanın içini yemez mi?Dolmam var yanına ne yapsam acaba... Aslında yapmam ama oglum yemek secici yemiyorçökertme kebabı yapabilirim belkii amaaaaaannnn şu virüs geçsede dışardan yemelere başlasak
Yemiyor malesef. Ay iyi güvenip veriyorlar valla. Ben veremiyorumDolmanın içini yemez mi?
Virüs dinlemiyor kimse, dışardan sipariş veren veriyor
Hah ben de dolma yapcam yanina ne yapsam bulamadim bene de haber verir misin abla buldugun zamanDolmam var yanına ne yapsam acaba... Aslında yapmam ama oglum yemek secici yemiyorçökertme kebabı yapabilirim belkii amaaaaaannnn şu virüs geçsede dışardan yemelere başlasak
Bence deYemiyor malesef. Ay iyi güvenip veriyorlar valla. Ben veremiyorum
Bende kiymali harci pide yaparak degerlendirdim 8 pide cikti hamurumdan 3 unu kiymali yaptm evdw yarim peynir sucuk vs vardi hepsni degerlendrdm super oldu.Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Ben dün kıymalı makarna ve fırında beşamel soslu kıymalı karışık sebze yaptım. Benim kalan iç bereketlendi:)) ikisinde de az kaldı. Şimdi şehriye çorbası pişirdim. Salata falan yeter herhalde..
Ben dolmanın yanına genellikle domates çorbası ve baget kızartması, köfte tarzı yaparım.Hah ben de dolma yapcam yanina ne yapsam bulamadim bene de haber verir misin abla buldugun zaman
Corba yapsam ama ne corbasi mercimek ezogelin yayla olmaz yeni yedik bazisini da esim sevmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?