• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende kiymali harci pide yaparak degerlendirdim 8 pide cikti hamurumdan 3 unu kiymali yaptm evdw yarim peynir sucuk vs vardi hepsni degerlendrdm super oldu.

Bugune de pilav artmisti kac gun once yayla corbasi yapacagm ondan taze fasulye var dun yaptigim yanina da sehriye pilavi yapabilirim bakalm
Eline sağlık canım. Pidenin hamuru ekmek hamuru gibi mi oluyor

Eline sağlık canım. Pidenin hamuru ekmek hamuru gibi mi oluyor
Evet cnm bi farki ben ekmege zeytinyagi koymuyordum yarm cay bardagi zeytinyagi vardi pide hamuru tarifinde koydum esim cok begendi disardakiler gbi olmus ayni dedi o cok sever kjymali kasarli , kasarli sucuklu, peynir zeytinli degisik degisik yaptm hem aksm yedik hem sahurda

Canım benimde makarna yapasım var.bugün market alışverişi var.yorulacam zaten.yanına salata ayran.eğer değişmez se şimdilik fikrim bu

Evet cnm bi farki ben ekmege zeytinyagi koymuyordum yarm cay bardagi zeytinyagi vardi pide hamuru tarifinde koydum esim cok begendi disardakiler gbi olmus ayni dedi o cok sever kjymali kasarli , kasarli sucuklu, peynir zeytinli degisik degisik yaptm hem aksm yedik hem sahurda
Sağol canım. Haftasonu bende yapayım. Canım çekiyordu zaten:)

Bende kiymali harci pide yaparak degerlendirdim 8 pide cikti hamurumdan 3 unu kiymali yaptm evdw yarim peynir sucuk vs vardi hepsni degerlendrdm super oldu.

Bugune de pilav artmisti kac gun once yayla corbasi yapacagm ondan taze fasulye var dun yaptigim yanina da sehriye pilavi yapabilirim bakalm
Kolay gelsin canım. Kalanları değerlendirmek çok güzel oluyor. Hem insanın ici de rahat ediyor 🤩🤩🤩

Canım benimde makarna yapasım var.bugün market alışverişi var.yorulacam zaten.yanına salata ayran.eğer değişmez se şimdilik fikrim bu
Alış veriş yapınca insanın yemek yapası gelmiyor. ☹
Bence yap değişiklik olur 🤩🤩🤩

Kolay gelsin canım. Kalanları değerlendirmek çok güzel oluyor. Hem insanın ici de rahat ediyor 🤩🤩🤩
O huzur bambaska zaten arti hergn ne pisircegne karar vermek sknti onu bulmak bile super oluyor karar verdmmi evde malzemede varsa tamamdir yapmak hc sknti degl

Valla aklımda hiç bişey yoktu şimdi karar verdim
M3rcimek çorbası yaparım
Köfte bide salata yeterli olur

Herkesin ellerine sağlık

Valla aklımda hiç bişey yoktu şimdi karar verdim
M3rcimek çorbası yaparım
Köfte bide salata yeterli olur

Herkesin ellerine sağlık
Daha ne olsun. Allah bereket versin. 🤩🤩
Ellerine sağlık canım.

Daha ne olsun. Allah bereket versin. 🤩🤩
Ellerine sağlık canım.
Birazdan ev işlerine girisecem.şarjım da bitiyor o yüzden menüyü hemen yazayım dedim
Düğün çorbası
Fırına tavuk sürecem.az birazda patates atarım
Baklava.yufkası hazır. Tepsiye döser yaparım hemen.
Bugünkü menü çocukların en sevdiği şeyler oldu.dolapta küçük bi tencere aşurem kaldı. Hergün yedik soğuk soğuk. Ama usandılar artık. Nasıl bitireceksek☺

Birazdan ev işlerine girisecem.şarjım da bitiyor o yüzden menüyü hemen yazayım dedim
Düğün çorbası
Fırına tavuk sürecem.az birazda patates atarım
Baklava.yufkası hazır. Tepsiye döser yaparım hemen.
Bugünkü menü çocukların en sevdiği şeyler oldu.dolapta küçük bi tencere aşurem kaldı. Hergün yedik soğuk soğuk. Ama usandılar artık. Nasıl bitireceksek☺
Ellerine sağlık canım. 😋😋
Hem temizlik hem bu menü kolay gelsin 🤭🤭
Aşurenin malzemelerini birer bardaktan yaptım. Öyle bereketlendi ki. 😂😂😂

Back