• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

As canım. Çorbam var Bayat pidem çok sana daha önce bahsettiğim bayat ekmekli pizzadan yaparım inşallah

Ellerine sağlık canım. 😋😋
Hem temizlik hem bu menü kolay gelsin 🤭🤭
Aşurenin malzemelerini birer bardaktan yaptım. Öyle bereketlendi ki. 😂😂😂
Aşure oruç olmasam çoktan bitmistide☺☺akşamdan akşama yiyince bitmedi
Ay baklavam hamur oldu.defalarca yapmıştım harika olmuştu bu sefer nerde yanıldım bilemedim. Eşim akşam gelince yine dalga gécecek. O kadar malzeme me yazık oldu

Selam canım ayyyyy havalar çok sıcak ywnıyoruz valla🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Menümüzde isee

Tavuk kızartma
Karışık soslu kızartma
Şehriye çorbası
Gazozzz

Ayyyy ne kadar da sağlıklı🤣🤣🤣🤣

Aşure oruç olmasam çoktan bitmistide☺☺akşamdan akşama yiyince bitmedi
Ay baklavam hamur oldu.defalarca yapmıştım harika olmuştu bu sefer nerde yanıldım bilemedim. Eşim akşam gelince yine dalga gécecek. O kadar malzeme me yazık oldu
Canın sağolsun üzülme canım. Esin senin gibi güzel yemek yapan biriyle evlenmiş, bence hiç konuşmasın 🤭🤭
Her zaman mükemmel olunmaz. 😂😂

Selam canım ayyyyy havalar çok sıcak ywnıyoruz valla🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Menümüzde isee

Tavuk kızartma
Karışık soslu kızartma
Şehriye çorbası
Gazozzz

Ayyyy ne kadar da sağlıklı🤣🤣🤣🤣
Bizim bura çok sıcak. Sizi düşünemiyorum. 🤦‍♀️

Cidden çok sağlıklı olmuş yemekler 😆😆😆

Canım ben dün belki kalan yemekler az gelir diye yeşil fasülye yapmıştım. Eşimde şiş kebabı getirmiş. Onu pisirince dünkü çorba ve yeşil fasülye bugüne kaldı:))

As canım. Çorbam var Bayat pidem çok sana daha önce bahsettiğim bayat ekmekli pizzadan yaparım inşallah
Menüyü değiştirdik çorbanın yanına kıymalı yumurta ve domates soslu makarna oldu ev halkının isteği ile. Pizzayı yarın yaparsın dediler

Canım ben dün belki kalan yemekler az gelir diye yeşil fasülye yapmıştım. Eşimde şiş kebabı getirmiş. Onu pisirince dünkü çorba ve yeşil fasülye bugüne kaldı:))
Ne güzel denk gelmiş öyle 🤩🤩🤩
Bugün ne pisirsem diye düşünmemişsin. Allah kabul etsin canım.

Canım bira geç oldu ama anca teli elime aldım
Bende bugün dolmabiber ve mercimek çorbası yaptım eşim az yap diyip diyip duruyır bende yeni yeni alışıyorum elim bol mudır nedir öyle oluncada her gün yemek yapıyorum :/
Yarım bardak mercimek pişirdim bitti bi.yönden güzel aslında
Ama dolmabiberimm kaldıı
Çok mutluyum
Yarın sadece çorbayla kurtarabilirim 😃🤗🤗

Canım bira geç oldu ama anca teli elime aldım
Bende bugün dolmabiber ve mercimek çorbası yaptım eşim az yap diyip diyip duruyır bende yeni yeni alışıyorum elim bol mudır nedir öyle oluncada her gün yemek yapıyorum :/
Yarım bardak mercimek pişirdim bitti bi.yönden güzel aslında
Ama dolmabiberimm kaldıı
Çok mutluyum
Yarın sadece çorbayla kurtarabilirim 😃🤗🤗
Bence iki günde bir yemek yapmak gayet makul 🤣🤣🤣🤣
Erkekler bu durumdan hoşlanmıyor tabi

Back