- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.561
Kolay gelsin canım.Benim az taze fasulyem var yanina da patatesli peynirli borekler dusunuyorum birde corba . Ve tatli trileceyapacagm smdi insallah .
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım.Benim az taze fasulyem var yanina da patatesli peynirli borekler dusunuyorum birde corba . Ve tatli trileceyapacagm smdi insallah .
İveeet hatta sabah aklımdan geçirdim kesin bugun fesleğenle aynı menüyü paylaşcaz diye ona güldümHadi canım![]()
As canım. Çorbam var Bayat pidem çok sana daha önce bahsettiğim bayat ekmekli pizzadan yaparım inşallahSelamun aleykum kızlar. Bugün kuru fasulye yapacağım. Dünden makarna kaldı. Çocuklar yerse yanına pilav, yemezlerse kuru fasulye makarna
Herkese kolay gelsin. Şimdiden Allah kabul etsin
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Allah iyiliğini versinİveeet hatta sabah aklımdan geçirdim kesin bugun fesleğenle aynı menüyü paylaşcaz diye ona güldüm![]()
Çok güzel oluyor. Biz bir kere yapmıştıkAs canım. Çorbam var Bayat pidem çok sana daha önce bahsettiğim bayat ekmekli pizzadan yaparım inşallah
Aşure oruç olmasam çoktan bitmistide☺☺akşamdan akşama yiyince bitmediEllerine sağlık canım.
Hem temizlik hem bu menü kolay gelsin
Aşurenin malzemelerini birer bardaktan yaptım. Öyle bereketlendi ki.![]()
Selam canım ayyyyy havalar çok sıcak ywnıyoruz vallaSelamun aleykum kızlar. Bugün kuru fasulye yapacağım. Dünden makarna kaldı. Çocuklar yerse yanına pilav, yemezlerse kuru fasulye makarna
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Canın sağolsun üzülme canım. Esin senin gibi güzel yemek yapan biriyle evlenmiş, bence hiç konuşmasınAşure oruç olmasam çoktan bitmistide☺☺akşamdan akşama yiyince bitmedi
Ay baklavam hamur oldu.defalarca yapmıştım harika olmuştu bu sefer nerde yanıldım bilemedim. Eşim akşam gelince yine dalga gécecek. O kadar malzeme me yazık oldu
İki menü de şahane olmuş canım. Ellerine sağlık. Allah kabul etsin ❤❤Bize
Taze fasulye bulgur pilavı
Çocuklara pilav(pirinç) üstü döner
Cacık salata :))
Bizim bura çok sıcak. Sizi düşünemiyorum.Selam canım ayyyyy havalar çok sıcak ywnıyoruz valla
Menümüzde isee
Tavuk kızartma
Karışık soslu kızartma
Şehriye çorbası
Gazozzz
Ayyyy ne kadar da sağlıklı![]()
Canım ben dün belki kalan yemekler az gelir diye yeşil fasülye yapmıştım. Eşimde şiş kebabı getirmiş. Onu pisirince dünkü çorba ve yeşil fasülye bugüne kaldı:))Selamun aleykum kızlar. Bugün kuru fasulye yapacağım. Dünden makarna kaldı. Çocuklar yerse yanına pilav, yemezlerse kuru fasulye makarna
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Sağol canım hepimizin kini inşallah :))İki menü de şahane olmuş canım. Ellerine sağlık. Allah kabul etsin ❤❤
Menüyü değiştirdik çorbanın yanına kıymalı yumurta ve domates soslu makarna oldu ev halkının isteği ile. Pizzayı yarın yaparsın dedilerAs canım. Çorbam var Bayat pidem çok sana daha önce bahsettiğim bayat ekmekli pizzadan yaparım inşallah
Ne güzel denk gelmiş öyleCanım ben dün belki kalan yemekler az gelir diye yeşil fasülye yapmıştım. Eşimde şiş kebabı getirmiş. Onu pisirince dünkü çorba ve yeşil fasülye bugüne kaldı:))
Afiyet olsun canım. Yarın ki menü belli olmuş olduMenüyü değiştirdik çorbanın yanına kıymalı yumurta ve domates soslu makarna oldu ev halkının isteği ile. Pizzayı yarın yaparsın dediler
Aynen canım çok güzel oldu vallaNe güzel denk gelmiş öyle
Bugün ne pisirsem diye düşünmemişsin. Allah kabul etsin canım.
Ay canım benim sagolCanın sağolsun üzülme canım. Esin senin gibi güzel yemek yapan biriyle evlenmiş, bence hiç konuşmasın
Her zaman mükemmel olunmaz.![]()
Selamun aleykum kızlar. Bugün kuru fasulye yapacağım. Dünden makarna kaldı. Çocuklar yerse yanına pilav, yemezlerse kuru fasulye makarna
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Bence iki günde bir yemek yapmak gayet makulCanım bira geç oldu ama anca teli elime aldım
Bende bugün dolmabiber ve mercimek çorbası yaptım eşim az yap diyip diyip duruyır bende yeni yeni alışıyorum elim bol mudır nedir öyle oluncada her gün yemek yapıyorum :/
Yarım bardak mercimek pişirdim bitti bi.yönden güzel aslında
Ama dolmabiberimm kaldıı
Çok mutluyum
Yarın sadece çorbayla kurtarabilirim![]()