• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yufkamda yok. Zaten kıymam çok değil. Patates oturtma yaparım belki.. ben yiyip yatıyorum kalkamadiğim için ama dün canım istemedi hiç.. yiyemedim.
Daha mantıklı. 😂😂
Ara çok kısa, yiyip yatıyorsan acıkmazsın gece.

Dünden mercimek çorbası kıymalı patates oturtma var

Yanına biseu yapmama gerek yok sanırım tatlı yapmaya dayanırım bugün 😁 nasıl olsa yemek ile ugrasmayacagim :))
Afiyet olsun 😋😋
Ne tatlısı yapacaksın 😂😂

Selam canim😊
Buralar yanıyor .30 dereceyi aştı.yaylalık yeri bıraktıkta buralara geldik😅😅😅Ramazanın son haftası zorlayabilir.malum susuzluk açlıktan beter. Ama Rabbim verir sabrinı
Bugün pizza yapıcam. Aşure var dolapta buz gibi😋kaç gündür yiyoruz bereketli oluyor. Herkese hayırlı iftarlar 💙💙💙💙💙
Hadi yaaa. 😱😱
Allah yardımcınız olsun. Ama Rabbim dayanma gücü verir. 🤗🤗🤗
Kolay gelsin canım. Allah kabul etsin.

Gullac yapinca resim atatmisin bide tarif Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Tabi canım.
Sabit bir tarifi yok. Gullaclarin gramları farklı olduğu için hepsine aynı tarif olmuyor. Mesela benim aldığım 500 gr, 4 litre süt, bir kilo şeker, süslemek için de ceviz, fındık, fıstık, nar. Canin nasıl isterse süsleyebiliyorsun 😊😊

Aa bende aynisini dusunuyordum benimde karniyariktan ic kaldi azicik hamurla kasarli kiymali pide yapmakbistiyorum ama degisiklik olsn diye
Taze fasulye pisirecegim bide
Hımm pide mi.. ikindiden sonra halim kalırsa değerlendireyim bu fikri..:) eline sağlık şimdiden...

Daha mantıklı. 😂😂
Ara çok kısa, yiyip yatıyorsan acıkmazsın gece.
Canım ben akşam az yiyorum. Gece 1 gibi sahur yapıp yatıyorum ama dün akşam biraz fazla yedim sanırım 🤭 sahura yiyemedim🙈

Tabi canım.
Sabit bir tarifi yok. Gullaclarin gramları farklı olduğu için hepsine aynı tarif olmuyor. Mesela benim aldığım 500 gr, 4 litre süt, bir kilo şeker, süslemek için de ceviz, fındık, fıstık, nar. Canin nasıl isterse süsleyebiliyorsun 😊😊
Ooo cok fazla olacak bu ozaman dmi yok bjliyorum ben hergun yemek sitelerndeyimde senin denedgn guzel oldmu fikir olur yazarsn diye demistim

Hımm pide mi.. ikindiden sonra halim kalırsa değerlendireyim bu fikri..:) eline sağlık şimdiden...

Canım ben akşam az yiyorum. Gece 1 gibi sahur yapıp yatıyorum ama dün akşam biraz fazla yedim sanırım 🤭 sahura yiyemedim🙈
Insallah yapasim var ama bakayim yaparsam soylerim degisiklik olsn diye dusundm kiymali makarna da dusundmde bilemedim bakalm

Selamunaleykum hanımlar. Günaydın. ❤❤❤❤
Dünkü yemeklerim duruyor. Güllaç yapmamıştım, onu yaparım sadece. Bugünlük böyle 🤗🤗🤗
Sizden de gelsin menüler 😘😘😘

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
2 aydır mutfağa girmiyorum 🙈🙈🙈
Annem gidince maraton başlıcak
Bu karantina en çok bana yaradı yazık anacım burda kaldı 🤭

Afiyet şifa olsun canım. 😂😂
Akşama kadar dayan yeter.

Ooo cok fazla olacak bu ozaman dmi yok bjliyorum ben hergun yemek sitelerndeyimde senin denedgn guzel oldmu fikir olur yazarsn diye demistim
Eşim öyle almış. Çok da güzel oluyor. Mesela sen 250 gramlık alırsın, dikdörtgen borcam yaparsın. Geçen sene öyle yapmıştım. Çok da güzel olmuştu.

2 aydır mutfağa girmiyorum 🙈🙈🙈
Annem gidince maraton başlıcak
Bu karantina en çok bana yaradı yazık anacım burda kaldı 🤭
Evet bence de 😂😂
Ama annen istese giderdi özel izinle. Omun da gönlü olmadı demek

Dünkü yemeklerim duruyor. Güllaç yapmamıştım, onu yaparım sadece. Bugünlük böyle 🤗🤗🤗

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64

Ellerine sağlık canım
Benimde dünden çorbam var
Bide yanına karışık kızartma düşünüyorum
Ay bide youtube de ekler tarifi gördüm ama cesaret edemiyorum yaa

Ellerine sağlık canım
Benimde dünden çorbam var
Bide yanına karışık kızartma düşünüyorum
Ay bide youtube de ekler tarifi gördüm ama cesaret edemiyorum yaa
Kolay gelsin canım. Ben bir kere yapmıştım. Güzel olmuştu ama çok zahmetli.

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim