• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afiyet olsun 😋😋
Ne tatlısı yapacaksın 😂😂
Yapacaktım yapmadım menü hızla değişti çocuklar tavuk isteyince :))

Sarma-tavuk patates dünden kalan yemekler :)) tatlı olarak da kardeşim mozaik pasta almış marketten onu yedik :))

Yapacaktım yapmadım menü hızla değişti çocuklar tavuk isteyince :))

Sarma-tavuk patates dünden kalan yemekler :)) tatlı olarak da kardeşim mozaik pasta almış marketten onu yedik :))
Ziyafet varmış 😋😋
Allah kabul etsin canım 🤩🤩

Sahur için de yemek mi yapıyorsun? Ben gözümü açamıyorum kahvaltı hazırlıyorum 😆😆😆
Tabii ki biz de ağırlıklı olarak kahvaltı yapıyoruz canım..O gösterdiğim pideden yapmıştım bir-iki defa...kahvaltının yanına çorba ısıtıp yumurta haşlıyorum sadece. Yumurtayı tavsiye ederim tok tutuyor....

Benim bise yok beyefendiyle görüşmedik napacam konusunda uyansın bakayım ne isteyecek 🤪

Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Ben dün kıymalı makarna ve fırında beşamel soslu kıymalı karışık sebze yaptım. Benim kalan iç bereketlendi:)) ikisinde de az kaldı. Şimdi şehriye çorbası pişirdim. Salata falan yeter herhalde..

Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Ben dün kıymalı makarna ve fırında beşamel soslu kıymalı karışık sebze yaptım. Benim kalan iç bereketlendi:)) ikisinde de az kaldı. Şimdi şehriye çorbası pişirdim. Salata falan yeter herhalde..
Ne kadar güzel olmuş. 🤩🤩🤩
Yeter bence. Allah bereket versin.

Dolmam var yanına ne yapsam acaba... Aslında yapmam ama oglum yemek secici yemiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️çökertme kebabı yapabilirim belkii amaaaaaannnn şu virüs geçsede dışardan yemelere başlasak 😑😑😑😑
Dolmanın içini yemez mi?
Virüs dinlemiyor kimse, dışardan sipariş veren veriyor 🤷‍♀️

Dolmam var yanına ne yapsam acaba... Aslında yapmam ama oglum yemek secici yemiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️çökertme kebabı yapabilirim belkii amaaaaaannnn şu virüs geçsede dışardan yemelere başlasak 😑😑😑😑
Hah ben de dolma yapcam yanina ne yapsam bulamadim bene de haber verir misin abla buldugun zaman :D
Corba yapsam ama ne corbasi mercimek ezogelin yayla olmaz yeni yedik bazisini da esim sevmiyo😂

Bende kiymali harci pide yaparak degerlendirdim 8 pide cikti hamurumdan 3 unu kiymali yaptm evdw yarim peynir sucuk vs vardi hepsni degerlendrdm super oldu.

Bugune de pilav artmisti kac gun once yayla corbasi yapacagm ondan taze fasulye var dun yaptigim yanina da sehriye pilavi yapabilirim bakalm

Hah ben de dolma yapcam yanina ne yapsam bulamadim bene de haber verir misin abla buldugun zaman :KK70:
Corba yapsam ama ne corbasi mercimek ezogelin yayla olmaz yeni yedik bazisini da esim sevmiyo😂
Ben dolmanın yanına genellikle domates çorbası ve baget kızartması, köfte tarzı yaparım. 🤣

Back