• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menü harika markete çıkmıştık bizde heryer çocuk kaynıyorfu cıvıl cıvıl onları dışarda görmek güzel 😍😍

Menü de harika ellerine sağlık canımm

Benim de makarnam var biraz çorba yapıcam yanına anneannemin tarifi 😊
Bide salata
Teşekkür ederim canım 🤗🤗
Senin de ellerine sağlık. Anne annen hayattaysa Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin vefat ettiyse Allah rahmet eylesin. 🤲🤲

Öyleymiş. Ben parka götürmedim çocukları. Eşim kapının önüne çıkardı.

Teşekkür ederim canım 🤗🤗
Senin de ellerine sağlık. Anne annen hayattaysa Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin vefat ettiyse Allah rahmet eylesin. 🤲🤲

Öyleymiş. Ben parka götürmedim çocukları. Eşim kapının önüne çıkardı.

Hayatta canım Allah razı olsun 😊

Selamunaleykum günaydın kızlar. 😘😘😘 Nasılsınız?
Hava çok güzel. Bugün çocuklar için 4 saatlik izin var. Çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz? 🤔

Yemek olarak da yayla çorbası, kavurma, pilav ve cacık yapacağım inşallah. Tatlı olarak da güllaç yapabilirim 😋😋😋
Siz ne kaynatıyorsunuz 😂😂😂

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
ayseMsb ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
VallaBiz öyle sitenin etrafında dolandı ailecek.sonra eşim eve gitti komşularla bahćedey dik. Aslında aracimızla biraz uzaklaşmak istiyorduk ama arabadan inmeyecektik oda yasakmis
Dünkü yemek ve tatlı ya devam ettik.iykide böyle oldu.bahçede bayağı durduk.gelip yemek yapmak zor olacaktı.

VallaBiz öyle sitenin etrafında dolandı ailecek.sonra eşim eve gitti komşularla bahćedey dik. Aslında aracimızla biraz uzaklaşmak istiyorduk ama arabadan inmeyecektik oda yasakmis
Dünkü yemek ve tatlı ya devam ettik.iykide böyle oldu.bahçede bayağı durduk.gelip yemek yapmak zor olacaktı.
Eşim de kapının önüne çıkardı. Bir görsen günler sonra dışarı bir daldılar 😂😂😂😂😂
İyi oldu yani.

Eklentiler

• 24D66C86-7FAC-42EB-9728-A045BC5C8FF3.jpeg
    24D66C86-7FAC-42EB-9728-A045BC5C8FF3.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın canım. Ben düşünmedim daha karnıyarık için hazırladığım harçtan kalmıştı onu değerlendirecek birşey bulacağım. Bugün sahur yapmadım. Nasıl olacak bakalım:))

Günaydın canım. Ben düşünmedim daha karnıyarık için hazırladığım harçtan kalmıştı onu değerlendirecek birşey bulacağım. Bugün sahur yapmadım. Nasıl olacak bakalım:))
Yufka varsa börek yapabilirsin. 😋😋
Allah yardımcınız olsun. Bizde zar zor uyanıyoruz. Kili kılına yetişiyor.

Yufka varsa börek yapabilirsin. 😋😋
Allah yardımcınız olsun. Bizde zar zor uyanıyoruz. Kili kılına yetişiyor.
Yufkamda yok. Zaten kıymam çok değil. Patates oturtma yaparım belki.. ben yiyip yatıyorum kalkamadiğim için ama dün canım istemedi hiç.. yiyemedim.

Dünden mercimek çorbası kıymalı patates oturtma var

Yanına biseu yapmama gerek yok sanırım tatlı yapmaya dayanırım bugün 😁 nasıl olsa yemek ile ugrasmayacagim :))

Selam canim😊
Buralar yanıyor .30 dereceyi aştı.yaylalık yeri bıraktıkta buralara geldik😅😅😅Ramazanın son haftası zorlayabilir.malum susuzluk açlıktan beter. Ama Rabbim verir sabrinı
Bugün pizza yapıcam. Aşure var dolapta buz gibi😋kaç gündür yiyoruz bereketli oluyor. Herkese hayırlı iftarlar 💙💙💙💙💙

Aa bende aynisini dusunuyordum benimde karniyariktan ic kaldi azicik hamurla kasarli kiymali pide yapmakbistiyorum ama degisiklik olsn diye
Taze fasulye pisirecegim bide

Back