Sen yemekleri sabah yapıp akşam ısıtıp mı yiyosun ben genelde akşam yapar yerim :)
Yazdığımda saat daha 3 tü
Öğlen 1 2 civarı yaparım. Ama öğleden sonraya da kaldığı olur. Tej çeşit yaparım. Senin gibi çeşit cesit çıkaramam

Bütün veletler mi aynı yaaa
Benimki de tabaktan yenez yere dokuleni yer.
Ayy cidden yaa ya bide buaralar puturlu yiyecekleri agzindan cikarip şoyle bi yerde gezdirip mincikliyip tekrar yemeye kalkışıyo herseye yapıyo bunu illa bi yerde gezcek o

O1deren87 canimm sana brsey sorcam sen sutu hazir yogurtla mayalamistn ya tutmusmuydu elimde 3 kilo sut var ilimasini bekliyorm 2 tatli kasigi hazir yogurtla mayalasam olur mu sence? Tutmaz yaziyo googlede
Canım ben hazır yoğurtla çok mayaladım. Hepside çok güzel tuttu.ama bunu kendimden başka kimsede duymadimhaftaya Sütçü gelecek mesela alırsam hazır yoğurtla mayali cam ćunku yoğurt yok.

Canım ben hazır yoğurtla çok mayaladım. Hepside çok güzel tuttu.ama bunu kendimden başka kimsede duymadimhaftaya Sütçü gelecek mesela alırsam hazır yoğurtla mayali cam ćunku yoğurt yok.
Bende mayaladim canim aslinda komsudan aldm ama cokk civikti yogurdu su gibi dedim hazirla mayaliym bari:)) insallah benimkide tutar.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…