- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.561
Sen yemekleri sabah yapıp akşam ısıtıp mı yiyosun ben genelde akşam yapar yerim :)B
Bu saate kadar yapmadıysan makarna haşla yeter.
Yok olmadi canim Allaha şükür ki .Allahtan corba soguktu.. Dokulen corbayi ben temizlerken o icmeye calisiyodu en son eliyleAyy kendine bir şey oldu mu?
Ohhh çok şükürYok olmadi canim Allaha şükür ki .Allahtan corba soguktu.. Dokulen corbayi ben temizlerken o icmeye calisiyodu en son eliyle
Eline sağlık canım.Niye daha erkendi o zaman ama
Tavuklu nohut
Pirinç pilavı
Sarma var menüde bugün bizde
Yanına da ayran ya da yoğurt ona karar veremedim
Bütün veletler mi aynı yaaaYok olmadi canim Allaha şükür ki .Allahtan corba soguktu.. Dokulen corbayi ben temizlerken o icmeye calisiyodu en son eliyle
Öğlen 1 2 civarı yaparım. Ama öğleden sonraya da kaldığı olur. Tej çeşit yaparım. Senin gibi çeşit cesit çıkaramamSen yemekleri sabah yapıp akşam ısıtıp mı yiyosun ben genelde akşam yapar yerim :)
Yazdığımda saat daha 3 tü
Afiyet olsun canım. Ama yarin kesin bozarsınızBugün kabak çorbası yaptım yanına salata ben diyetteyim yaaaaaaa herkesi diyete sokuyorum kaynanamla çorba salata yedik
Kayınbabamla kızlara a da menemen yaptıkkkk
Ayy cidden yaaBütün veletler mi aynı yaaa
Benimki de tabaktan yenez yere dokuleni yer.
Canım ben hazır yoğurtla çok mayaladım. Hepside çok güzel tuttu.ama bunu kendimden başka kimsede duymadimO1deren87 canimm sana brsey sorcam sen sutu hazir yogurtla mayalamistn ya tutmusmuydu elimde 3 kilo sut var ilimasini bekliyorm 2 tatli kasigi hazir yogurtla mayalasam olur mu sence? Tutmaz yaziyo googlede
Bende mayaladim canim aslinda komsudan aldm ama cokk civikti yogurdu su gibi dedim hazirla mayaliym bari:)) insallah benimkide tutar.)Canım ben hazır yoğurtla çok mayaladım. Hepside çok güzel tuttu.ama bunu kendimden başka kimsede duymadimhaftaya Sütçü gelecek mesela alırsam hazır yoğurtla mayali cam ćunku yoğurt yok.
Sonucu merak ettim.yazarsan sevinirimBende mayaladim canim aslinda komsudan aldm ama cokk civikti yogurdu su gibi dedim hazirla mayaliym bari:)) insallah benimkide tutar.)
GünaydınSelamun aleykum kızlar.
23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.
Yemek işini eşime devrettim bugün. Daha karar vermedi ne yapacağına
Siz karar verdiniz mi?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Enişte şu huyundan bizimkine verse azSelamun aleykum kızlar.
23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.
Yemek işini eşime devrettim bugün. Daha karar vermedi ne yapacağına
Siz karar verdiniz mi?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?