Selamun aleykum kızlar.
23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Yemek işini eşime devrettim bugün. Daha karar vermedi ne yapacağına 😂😂😂
Siz karar verdiniz mi?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64 Efsun64
Aleyküm selam ❣

Bizim bugün dengemiz saatimiz şaştı kızım saat 7 bçkta uyandı öğlen 1 de uyudu biz de gece uyuyamamıştık kızla uyuyalım dedik 5 saat uyumuşuzuyanınca salçalı makarna yaptım artık :)
Sahura da peynirli maydanozlu gözleme yapıcam hazır yufkadan inşallah yanına kahvaltılık koyarım :)

Aleyküm selam ❣

Bizim bugün dengemiz saatimiz şaştı kızım saat 7 bçkta uyandı öğlen 1 de uyudu biz de gece uyuyamamıştık kızla uyuyalım dedik 5 saat uyumuşuzuyanınca salçalı makarna yaptım artık :)
Sahura da peynirli maydanozlu gözleme yapıcam hazır yufkadan inşallah yanına kahvaltılık koyarım :)
Eline sağlık canım 😋😋😋
Ohh ne iyi yapmışsınız. Tatil gibi olmuş ama
Yine gece uyuyamamışsınızdır. 🤔

Hakikaten mi 😱😱
Ben de doyurucu olur demiştim
Şimdi baktım netten tok tutar yazmışlar lifli ve yağsız olduğu için :)

Ben baya zaman geçti üzerinden tabii sanki tv de bi diyetisyenin açıklamasını şöyle hatırlıyorum patates glisemik indeksi yüksel olduğu için şekerinizi çabuk çıkarır çabuk düşürür yani midede çabuk hazmedilir tok da tutmaz.
Yani bilemedim demekki yanlış hatırlıyorum :)

Allah oruç ibadetlerinizi kabul etsin. :) Sahurda sağlıklı beslenmek isteyenler yoğurt, chia tohumu, yulaf ezmesini karıştırıp üzerine muz, çilek falan dilimleyip dilerseniz üzerine badem, ceviz, hindistan cevizi ekleyip yiyebilirsiniz yanında bir tane haşlanmış yumurtayla. Ya da yoğurdun içine elma rendeleyip yine ceviz, badem, yulaf, tarçın koyup tüketebilirsiniz o da tok tutar.

Allah oruç ibadetlerinizi kabul etsin. :) Sahurda sağlıklı beslenmek isteyenler yoğurt, chia tohumu, yulaf ezmesini karıştırıp üzerine muz, çilek falan dilimleyip dilerseniz üzerine badem, ceviz, hindistan cevizi ekleyip yiyebilirsiniz yanında bir tane haşlanmış yumurtayla. Ya da yoğurdun içine elma rendeleyip yine ceviz, badem, yulaf, tarçın koyup tüketebilirsiniz o da tok tutar.
Ha akşama da sebze çorbası, fırında domates soslu köfte ve mercimekli bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum. Belki bazılarınıza fikir olur. :) Çorbadan sonra ana yemeği yemeden önce 15-20 dk ara vermeyi unutmayın. :)
Amin canım. Allah razı olsun.
Yoğurt elma tarçın deneyeceğim çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗

Çorbadan sonra ara verince cidden çok güzel oluyor da keşke yapabilsek.

Back